(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區52

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
斜15, speed 5.5k -6k, 45 mins
踩機?
5.5K - 6K 算係急行, 快過行慢過跑
張繼聰依家減磅都係呢個SETTING
巴打唔好返工 因住有錢過李嘉誠
邊區先?
我都9月完 諗住snap fitness/ fitness first
Last day of Smolov Jr program
將軍澳得p記
一係去北角go24
$1000 deposit ,$150入會, 每個月$538,冇pt sell 我啱啱join 荃灣go24 覺得ok
其實遠點會唔係問題
可能佢自己揸車呢

不過你可以講間香港以外既gym黎大佢

eg . 遠冇問題呀啦!!去台灣成吉思汗囉!!
好似係我,對唔住
過程有冇fail到

係咪黎緊會試pr
做完cardio 大脾酸痛,仲應唔應該leg day
我諗得你知自己既酸痛程度去到邊
唔驚哂時間既話可以去試下個狀態,跌太多就算啦
如果係我就會襯呢個機會練多啲腿後肌群
因為我平時係腿前訓練量多過腿後
究竟係去左睇戲定比thanos啪完手指化左灰
gym少左一半人
德福四點正常人流
有,每個星期都會有一至2日 最近2 set 接近fail
呢一個program 幾要求有spotter
3日後試Pr
剩係用黎操squat?
定操哂big3?
如果冇記錯,佢係集中練bench
smolov jr係由smolov squat program演化出黎
只不過好多人跟smolov jr個protocol黎做bench

ogus753就由smolov jr演化做操哂big 3+ohp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞