[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
新post留名
下個月去歐洲 會碌十萬以上 邊張好推介 ? 雖然銀聯無手續費 又想儲下asia miles
手機響鈴來留名
想問下中銀i-card個$1111.1積分係點得出尼?
同埋拍卡只可以$1111上限?

額外分數10000分
10000/9=1111
拍卡同睇戲電器超市電話費同一類
下個月去歐洲 會碌十萬以上 邊張好推介 ? 雖然銀聯無手續費 又想儲下asia miles

你可以分幾張卡食迎新 一定最多里數

如果唔想申咁多就一張ae cx 最高可以簽15萬賺迎新 3蚊里

提番你一個月申多過2/3張卡好影響tu

另外申完打去cs講番旅行用叫佢mark urgent 唔係一個月有啲銀行未必寄得切

樓上講哂 上網都係一樣 可以同拍卡分開食
學生,冇INCOME
下個月去日本旅行
想問有咩卡底玩??
學生,冇INCOME
下個月去日本旅行
想問有咩卡底玩??

Aeon JCB
學生,冇INCOME
下個月去日本旅行
想問有咩卡底玩??

Aeon JCB

有冇邊張銀聯學生申請到
有無巴絲試過網上申請ccb 學生 eye card比佢叫寄糧單稅單
收到信要寄呢d野比佢,但學生卡唔係有學生證就申請到咩?仲要睇入息
留名
學生,冇INCOME
下個月去日本旅行
想問有咩卡底玩??

Aeon JCB

有冇邊張銀聯學生申請到

知係手長 一係你追post一係google
兩樣都唔做 字又打錯哂就咪入黎啦好心

優惠討論區呀,文盲?使唔使捉住你手教你申請?
dbs element卡下個月由60dbs 加到72先換到1000里
上回講到出雙糧打算去出 bea flyer world
有巴打話可以一試 應該用月結定糧單好
留明
學生申請compass visa 批左

係咪可以再申請dbs black ?
留名
學生申請compass visa 批左

係咪可以再申請dbs black ?

未畢業周身債
啱啱18仲讀緊中學 冇入息證明 喺咪申請唔到信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞