[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
學生申唔申請到cx ae卡
係咪要搵sales先批到

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

首年免年費,咁下年佢唔俾waive先cut,都要收$1800?
留名
做咩我hsbc白金 申請用apple pay
佢要我22333000 verify嘅
咁麻煩架咩
咁麻煩架咩

我試過用附屬卡就會咁既情況
咁麻煩架咩

我試過用附屬卡就會咁既情況

主卡
明明轉itune嘅課金acc都無出現問題

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

如果你跟樓上個sales嘅方法去申請張AE
我建議你洗定屎忽先
想問下係咪所有自動轉帳都係AAVS?
如果電費/煤氣費自動轉帳係咪都儲唔到獎賞錢?(以hsbc為例)
係咪一定要用網上繳費先可以儲到架?
上網Google過都搵唔到類似既資料

擺嘜野google左 伸手咪伸手囉
AAVS係automatic add value service
八達通自動增值呀天才 自咩動轉帳呀
自動轉帳係計分 反而網上先好多唔計或者有cap

Wechat 綁一張DBS/CCB卡即送38蚊
食左兩張 76

留名等睇張卡被盜用

匯豐會唔會打電話sell信用卡
然後即刻叫你through電話申請?
我會唔會比人呃左個人資料
學生想申請dbs black world 係咪一定要申請咗compass visa先?
有冇fresh grad岩用既daily driver介紹
主要係 Spotify octopus同電話費
諗住小數長計儲下分/miles

伸手伸到你呢
追下post啦 都開到(3)啦喎

我有追嫁
我係諗緊enjoy/dbs black/ SC Asia miles
HSBC vs 未到我玩
只係我實在唔知點問
sorry for 1999
岩岩上網申請左HSBC VS
有無人知實際大約幾耐會批/Reject?

最近3個月(計埋bonus 博一博) , average 43k/mth, 希望批
遲d轉工諗住apply chartered asiamiles個張貪佢方便唔洗再帶asia miles張膠卡出街,但個張好似冇PP,其實係咪得citi prestige同cx ae有pp
Wechat 綁一張DBS/CCB卡即送38蚊
食左兩張 76

留名等睇張卡被盜用

有咁鳩易咩
咁撚驚比人盗去旅行仲洗碌卡?
遲d轉工諗住apply chartered asiamiles個張貪佢方便唔洗再帶asia miles張膠卡出街,但個張好似冇PP,其實係咪得citi prestige同cx ae有pp

AM個app有會員卡

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

我建議你洗定屎忽先

點解開卡要洗屎忽
新手唔識野 求解

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

我建議你洗定屎忽先

點解開卡要洗屎忽
新手唔識野 求解

你冇300k

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

我建議你洗定屎忽先

點解開卡要洗屎忽
新手唔識野 求解

洗定屎忽入去坐呀
刑事喎
DBS年初一派利是?
唔洗碌都有得玩
想申ccb eye卡,好似開埋戶口个有嘢送
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵
DBS年初一派利是?
唔洗碌都有得玩

個app都死埋

就算用am聯營卡都要帶am卡/用am app
好多食肆唔識睇張卡係咪am聯營 要show am會員卡先有額外里數/折扣 eg:小南國

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

我建議你洗定屎忽先

點解開卡要洗屎忽
新手唔識野 求解

學生哥 就算cx ae 綠卡都要有200k 年薪
上面條友出哂名教人報資料出卡
虛假文書係刑事黎 你坐監都想出咪跟佢出囉

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

我建議你洗定屎忽先

點解開卡要洗屎忽
新手唔識野 求解

學生哥 就算cx ae 綠卡都要有200k 年薪
上面條友出哂名教人報資料出卡
虛假文書係刑事黎 你坐監都想出咪跟佢出囉

咁醜惡佢有錢收?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞