[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

簽夠150000一年
否則下年必收

上年碌左10萬,打上去傾可免年費
但要收起張pp
呢啲都係case by case
我見有人傾都冇得傾直接收1800

簽5萬waive左
冇收我pp

點做到

Ae係睇profile 即係你申報既職業,有冇玩promotion

簽5萬waive左
冇收我pp

點做到

Ae係睇profile 即係你申報既職業,有冇玩promotion

有開ae plat 可唔可以waive ae cx年費
Btw 開ae plat 佢冇叫我交入息so9sad

簽夠150000一年
否則下年必收

但要收起張pp

簽5萬waive左
冇收我pp

點做到

要咩職業?

點做到

要咩職業?

專業人士掛
最基本都RN

但要收起張pp

簽5萬waive左
冇收我pp

難以置信喎

過去幾年都係簽五六萬iPhone咁樣waive,無收過pp

但要收起張pp

簽5萬waive左
冇收我pp

難以置信喎

我一年簽40~60幾萬
求其出張BLUE CASH 賺下戲飛
Blue cash 佢第二年都要收我 1800
收到信,
DBS普通卡升級eminent platinum
白金卡改名eminent platinum
唔知有名優惠
收到信,
唔知有名優惠

eminent platinum?
Not signature ?
大新要幾耐先收到卡

難以置信喎

我一年簽40~60幾萬

blue cash 年費唔係980?
大新要幾耐先收到卡

之前足足等左成個月
大新要幾耐先收到卡

之前足足等左成個月

預一個月
大新要幾耐先收到卡

之前足足等左成個月

預一個月

點解可以咁耐
收到信,
唔知有名優惠

比目前eminent多左platinum
唔知有無signature.
詳細唔清楚,只係話白金卡改左名
以前白金係比eminent廢
收到信,
唔知有名優惠

有冇信既內容可以睇下

無咩特別,廢事up
詳細係點都無講,話要3月先講

我一年簽40~60幾萬

blue cash 年費唔係980?

係980
兩年member 簽左五十萬
打上去waive 年費就得,meet到annual target 又送1k
國泰航空尊尚信用卡,任入候機室。
出卡即送3,000里,
迎新$0.56一里,簽$5,000有近10,000里。
主卡同附屬卡都全年任入侯機室,
唔係好多卡做到,
仲要免年費!

http://www.cathaypacific-creditcard.com

只需年滿18歲,無需入息證明都出到,
如有問題或不懂出卡,或者收入未能標,
可直接Inbox我Facebook「AG Traveler」,迅速解答!
http://www.facebook.com/agplushk/

點解無人講呢張? 睇落迎新唔錯?

呢張卡難waive年費
同埋香港唔算多地方收ae

呢張係for 你迎新期大額簽賬,基本上之後就唔係太有用,
6蚊一里唔少卡都做到

仲有unlimited lounge access既,不過plaza premium迫到咁,入唔入去同人餓狗搶屎,自己決定啦
經常網上買野,外幣
係咪用citi clear卡 最好?
唔該
用渣打卡Asia mile卡儲緊里數
但除左呢樣好似冇乜著數
唔知應該開多張咩卡好
收到信,
唔知有名優惠

比目前eminent多左platinum
唔知有無signature.
詳細唔清楚,只係話白金卡改左名
以前白金係比eminent廢

咁睇下有冇用再申請
申請緊hsbc visa signature over10日都未有消息 係咪可以打去問
申請緊hsbc visa signature over10日都未有消息 係咪可以打去問

Hsbc 班友唔屌唔得
爬完文,好似HSBC VS最好同最多人想要咁,試吓申請先
國泰航空尊尚信用卡,任入候機室。
出卡即送3,000里,
迎新$0.56一里,簽$5,000有近10,000里。
主卡同附屬卡都全年任入侯機室,
唔係好多卡做到,
仲要免年費!

http://www.cathaypacific-creditcard.com

只需年滿18歲,無需入息證明都出到,
如有問題或不懂出卡,或者收入未能標,
可直接Inbox我Facebook「AG Traveler」,迅速解答!
http://www.facebook.com/agplushk/

點解無人講呢張? 睇落迎新唔錯?

呢張卡難waive年費
同埋香港唔算多地方收ae

呢張係for 你迎新期大額簽賬,基本上之後就唔係太有用,
6蚊一里唔少卡都做到

仲有unlimited lounge access既,不過plaza premium迫到咁,入唔入去同人餓狗搶屎,自己決定啦

基本上簽完5000蚊 就88

頭3個月5蚊里 如果申請唔到flyer 都可以簽住依張先既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞