[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
請問聲TU係自動update
因為找左半個月卡數,月結單都出埋,但係TU唔識update
係咪擺廿萬落滙豐做運籌理財 就送張白金卡過黎 , 唔理年薪or tu

有戶口就得

最少等30-60日

最少等30-60日

我自己就大約每個月10號左右更新一次
Eye卡批左要幾耐先收到卡

上面有講

最少等30-60日

我自己就大約每個月10號左右更新一次

Thanks
終於收到DBS Black world
月入3萬 多數上網買野 想儲Asian miles
有無邊張卡推介?
有無邊張卡推介?

eps
有無邊張卡推介?

Tap and go
1000蚊1里
係咪擺廿萬落滙豐做運籌理財 就送張白金卡過黎 , 唔理年薪or tu

可以咁講
不過,佢好似係計3個月平均....
上次去係佢地問我轉唔轉,唔係主動申請
但正路佢地都會比你轉上去,因為可以鎖你20萬

依20萬你係唔可以轉走,如果唔係運籌個account會收你錢
所以,你唔係係HSBC有咩攪都唔建議你咁做
佢張卡都無咩特別,係個信貸額好高,我果張比左9萬幾我
不過其實都無咩用
有張HSBC VISA SIGNATURE,可識點用可以攞最大著數,教下小弟
有張HSBC VISA SIGNATURE,可識點用可以攞最大著數,教下小弟

hsbc最紅優惠,google下
HSBC VS可以做到9X

落食飯啦
食飯最易簽
外幣匯率係跟發卡銀行定機構?
係咪會轉咗做美金再轉港紙?

分左兩次買
見到有個阿嬸係counter附近行黎行去,見人無卡就話幫人碌,真識食

咁好似好撚柒

醒呀 刷里數

惠康仲要做緊買滿500減60
佢咁做真心慳唔少
有無人知hsbc係每張單滿250先計一分
定係累積儲到月尾一次過計

落食飯啦
食飯最易簽

我見大部份人都係話放食飯
無知一問 去日本簽HSBC 銀聯雙幣鑽石卡定係簽HSBC白金卡好

銀聯卡好,不過HSBC恆生出既除外

點解?個rate差?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞