[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
邊張交學費換miles最抵?
間間網上繳費都唔計miles
邊張交學費換miles最抵?
間間網上繳費都唔計miles

建行eye 好似有1倍分

無人答我

creditview

呢個係web?
之前好似聽聞有app

CreditCheck
用creditcheck會多左好多廣告電話

自從我係大眾銀行開左戶口之後
一個月內接左幾個扮大眾打黎既r借錢電話
問佢員工編號 有個夠僵答我y003
想問下係咪所有自動轉帳都係AAVS?
如果電費/煤氣費自動轉帳係咪都儲唔到獎賞錢?(以hsbc為例)
係咪一定要用網上繳費先可以儲到架?
上網Google過都搵唔到類似既資料

之前去分行問過d職員又話係所有野加埋share 1111個quota,應該唔係1111x2

你不如打上CS

全部加埋1111 呢樣野可以睇番張卡d terms

追左post I card 有4%回贈
但點先有?
多人講係頭1111電子簽帳x10

岩岩申左one+
諗緊申唔申埋icard

你不如打上CS

但點先有?

岩岩申左one+
諗緊申唔申埋icard

申請i card 同建行eye 就得

但點先有?

岩岩申左one+
諗緊申唔申埋icard

4%回超市券
25000回100

咁聽日申請埋先
Icard學生申請係咪一定要落去分行

落分行好d
記住叫條友剔邊間分行拎卡 佢地成日唔撚剔
如果計儲機票,大新ba會唔會好過dbs black world master,因為avios好似易啲咁
同埋ba嘅話學生有冇機?
Wechat 綁一張DBS/CCB卡即送38蚊
食左兩張 76
如果計儲機票,大新ba會唔會好過dbs black world master,因為avios好似易啲咁
同埋ba嘅話學生有冇機?

Avios點對點
Am stopover openjaw j/f class
大新BA學生難
食左兩張 76

贏粒糖 輸間廠
有冇fresh grad岩用既daily driver介紹
主要係 Spotify octopus同電話費
諗住小數長計儲下分/miles
有冇fresh grad岩用既daily driver介紹
主要係 Spotify octopus同電話費
諗住小數長計儲下分/miles

伸手伸到你呢
追下post啦 都開到(3)啦喎

傻仔自己唔寫去唔接受廣告

落分行好d
記住叫條友剔邊間分行拎卡 佢地成日唔撚剔

唔該曬巴打
等多排先申請 呢排申請左兩張了

傻仔自己唔寫去唔接受廣告

我如果無寫又點樣咁sure佢係假呢
阿天才
想問下係咪所有自動轉帳都係AAVS?
如果電費/煤氣費自動轉帳係咪都儲唔到獎賞錢?(以hsbc為例)
係咪一定要用網上繳費先可以儲到架?
上網Google過都搵唔到類似既資料

擺嘜野google左 伸手咪伸手囉
AAVS係automatic add value service
八達通自動增值呀天才 自咩動轉帳呀
自動轉帳係計分 反而網上先好多唔計或者有cap

同問, i-card 有冇用

頭1111.1 網購同另外1111.1 就拍卡

之後就用建行eye

之前去分行問過d職員又話係所有野加埋share 1111個quota,應該唔係1111x2

你不如打上CS

分開網上同拍卡 各1111
食左兩張 76

留名等睇張卡被盜用
學生申唔申請到cx ae卡
係咪要搵sales先批到

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞