[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

你要買咩買到要分期呀

手機 games 之類

一個app最多咪3位數字
咁都要分期
屌你咩
再講你咁樣做分期都收你手續費啦

開咁既post 係連登是咪害左人
想問下中銀i-card個$1111.1積分係點得出尼?
同埋拍卡只可以$1111上限?

額外分數10000分
10000/9=1111
拍卡同睇戲電器超市電話費同一類

如果買機票用左4千,個分係點計?
同埋,d分有冇限期?pay wave 都有限額?
利申:新手

買機票咪頭1111x10 其他x1 依樣係上網10x
所以你拍卡嗰邊仲有1111限額
限期上post有講自己追 paywave間間鋪頭唔同

真心想知佢邊到寫網上簽帳同指定簽賬類別個10倍係分開計
諗緊申唔申請
學生申請compass visa 批左

係咪可以再申請dbs black ?

未畢業周身債

關咩事
多卡唔等如多債

人地要分期
係唔係債先

分得一樣就有第二樣

諗緊申唔申請

不嬲都兩個promotion喎 點會唔分開

手機 games 之類

咁都要分期
屌你咩

開咁既post 係連登是咪害左人

佢冇自制力佢嘅事
信用卡不嬲都唔害人

未畢業周身債

關咩事
多卡唔等如多債

人地要分期
係唔係債先

分得一樣就有第二樣

咩呀
佢幾時話要分期,我係咪睇漏左啲野

定係你而家講緊申請唔到信用卡個中學雞
原來開左3

之前申請左東亞flyer world同dbs black
以為東亞唔批
搞到依家兩張一齊到手

唔知點用好
諗住一張交屋企雜費同八達通自動增值
另一張就買野用
點用好

關咩事
多卡唔等如多債

人地要分期
係唔係債先

分得一樣就有第二樣

咩呀

幾時有話要分期
原來開左3

之前申請左東亞flyer world同dbs black
以為東亞唔批
搞到依家兩張一齊到手

唔知點用好
諗住一張交屋企雜費同八達通自動增值
另一張就買野用
點用好

你唔係問過咩
BEA

tag and go冇得分期...

你要買咩買到要分期呀

手機 games 之類

咁都要分期
屌你咩

手機同games之類

手機 games 之類

咁都要分期
屌你咩

手機同games之類

你要買咩買到要分期呀

手機 games 之類

咁都要分期
屌你咩

手機同games之類

屌你Tap and Go都唔好申請
比你分到期你都還唔起
你算啦好嗎?

諗緊申唔申請

係喎
咁即係網上碌$1111
其他指定類別再碌$1111
咁就封頂?

諗緊申唔申請

係喎
咁即係網上碌$1111
咁就封頂?

Yes
Btw有d情況下
eg上網交電話費
19x fat fat

諗緊申唔申請

係喎
咁即係網上碌$1111
咁就封頂?

Yes
Btw有d情況下
eg上網交電話費
19x fat fat

啱啱18仲讀緊中學 冇入息證明 喺咪申請唔到信用卡

中學
用tag and go
入幾多洗幾多

你要買咩買到要分期呀

手機 games 之類

我只可以同你講,未出黎做野
唔好先洗未來錢
張卡會害死你
讀緊書就咪撚申請卡 破產你既事 唔好諗住威啦 碌左撚有錢還咩
用cash 就ok 啦 戶口都最好唔開

卡依啲野 你之後大把時間玩啦
玩到唔撚想玩

未畢業周身債

關咩事
多卡唔等如多債

人地要分期
係唔係債先

分得一樣就有第二樣

咩呀

sor我睇錯左user名
都係嗰句
唔好亂申請
上回講到出雙糧打算去出 bea flyer world
有巴打話可以一試 應該用月結定糧單好

人地要分期
係唔係債先

分得一樣就有第二樣

咩呀

sor我睇錯左user名
都係嗰句
唔好亂申請

final year 基本上番緊full time

所以先申請

加上都有啲積蓄番落工
咁想問冇限期儲miles 係咪得dbs black?

因為唔想佢自動過AM
咁想問冇限期儲miles 係咪得dbs black?

因為唔想佢自動過AM

Citibank
上回講到出雙糧打算去出 bea flyer world
有巴打話可以一試 應該用月結定糧單好

一定係月結單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞