[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
無知一問
之前開左cx ae elite ,可以點樣waive Marco Polo green membership?

自己申請,入面有得揀
月薪13k有冇咩性價比卡可以用到
我兩個月前申請咗dbs黑卡 前後碌咗15000-16000
但係得131分亦都未用過 想問下呢個分數合吾合理?

利申:學生

吾你老母 字都未識打啊

吾你老母 字都未識打啊

咁都比你申請到DBS BLACK就真係唔撚合理啦
返5P問啦
吾你老母
HSBC卡 d卡要密碼,要另外去分行
等左成個星期都仲未收到

吾你老母 字都未識打啊

返5P問啦
吾你老母

認識問
關學生咩事
月薪13k有冇咩性價比卡可以用到

提款卡

吾你老母 字都未識打啊

返5P問啦
吾你老母

認識問
關學生咩事

好多柒頭5p 黎曬命
話自己係學生用vs 又碌唔知幾多萬
而家有邊張卡係身份象徵
唔計好離地嗰啲

hsbc vs 難唔難出?
而家有邊張卡係身份象徵
唔計好離地嗰啲

hsbc vs 難唔難出?

AE 黑卡囉
VS對我黎講都難

VS對我嚟講都難

返5P問啦
吾你老母

認識問
關學生咩事

好多柒頭5p 黎曬命

Sor 無心串襯咁多位 小弟年少無知 又小留言 不過有無人可以答到我個問題?

認識問
關學生咩事

好多柒頭5p 黎曬命

Sor 無心串襯咁多位 小弟年少無知 又小留言 不過有無人可以答到我個問題?

同埋我申請個陣有send埋學生證俾佢 都一樣申請到
單機啦
吾你老母
上星期三申請Compass VISA
今日收到卡
點做到咁快
準備交2萬9學費,用邊張好
岩岩先見到原來渣打信用卡做緊冬日賞,食野同網上簽帳有回贈
唔知而家登記返會唔會追溯返之前碌既呢

吾你老母 伸手黨
學生字都唔撚識睇呀,人地咪寫明幾時俾迎新你囉
嘜柒都唔睇唔知 學嘜撚人申請

吾你老母 字都未識打啊

返5P問啦
吾你老母

認識問
關學生咩事

學生光環 錯唔撚使屌係

認識問
關學生咩事

好多柒頭5p 黎曬命

你個腦坐鳩住左?學生零收入都串到人?
人地屌緊你5p 條款都唔撚睇 學人伸手呀戇鳩仔
準備交2萬9學費,用邊張好

有咩卡 玩開現金回贈定里數?唔講點幫你

里數就用eye card, 學生現金最正就恆生u card 5倍cash dollar

認識問
關學生咩事

好多柒頭5p 黎曬命

我認真答你
上DBS搵返black card再禁入去睇Terms and condition
佢寫到明,幾時會回贈

不過,做啲咁簡單嘅research 都唔識
岩岩先見到原來渣打信用卡做緊冬日賞,食野同網上簽帳有回贈
唔知而家登記返會唔會追溯返之前碌既呢

計 兩個階段內登記左就得

好多柒頭5p 黎曬命

我認真答你
上DBS搵返black card再禁入去睇Terms and condition
佢寫到明,幾時會回贈

不過,做啲咁簡單嘅research 都唔識

巴打係好心但你每次照答呢種人,佢地只會有樣學樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞