[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

我今日都去左申請,放左十萬入去,之後幫我升左上運籌理財,叫我出個張,再另外幫我申請金卡

十萬都有運籌理財?小心收月費

今日佢同我講係比一年我 唔洗夠20萬都得

睇你金卡成唔成功!
話說早還定遲還錢對TU有冇影響
話說早還定遲還錢對TU有冇影響

我今日都去左申請,放左十萬入去,之後幫我升左上運籌理財,叫我出個張,再另外幫我申請金卡

十萬都有運籌理財?小心收月費

睇你金卡成唔成功!

其實有張白金仲要張金卡做乜

睇你金卡成唔成功!

重點係用資產可唔可以片請到金卡

睇你金卡成唔成功!

重點係用資產可唔可以片請到金卡

可以 我試過
學生信用卡其實有無機會加Limit

入錢啦
Eye卡email返張確認信之後可以點知張卡啟動左未
學生信用卡其實有無機會加Limit

入錢啦

匯豐果張得5000 都係長期入錢用 其實都慣 平時5000 夠洗 係買電話試過入定錢
想問下張卡limit幾多係咪睇佢批幾多俾我?
見有巴打話睇銀行有幾多錢
因為想買樣野超過10k同埋冇得分期,想申請多張
依個用緊張enjoy卡係岩岩開始做野時申請

另外想問下有冇人用緊Citi八達通白金卡
Part time day ive 可唔可以申請學生卡?最好免哂啲乜費物費
利申:做梗學徒每月得9k, boc

入錢
Citi張八仔算柒數啦

係睇佢批幾多

citi 八仔好廢

一係用compass visa 食八仔個迎新 一係就用one+ 連八達通就有1% 現金回贈
匯豐金卡戶口得4皮幾都申請到
個戶口開左4年

係睇佢批幾多

citi 八仔好廢

一係用compass visa 食八仔個迎新 一係就用one+ 連八達通就有1% 現金回贈

好,唔該哂
無hsbc户口申唔申請到金卡?
想問下申請邊張自動增值8達通最抵 想儲飛行里數

利申岩岩fg得16萬年薪

提款卡

提款卡

邊隻?

係睇佢批幾多

citi 八仔好廢

好,唔該哂

one+張卡有八達通功能? 定係拎佢黎做自動增值

係睇佢批幾多

citi 八仔好廢

好,唔該哂

one+張卡有八達通功能? 定係拎佢黎做自動增值

AAVS 1%
HSBC金卡有咩好?
咁多人問既
Part time day ive 可唔可以申請學生卡?最好免哂啲乜費物費
利申:做梗學徒每月得9k, boc

做乜唔直接問銀行

中銀有3,4萬存款就申請得佢張icard
學生好似要fulltime先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞