[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
大貓VS終於批咗
可以用嚟幫老婆買新notebook

等左幾耐
月薪約13,000
經常上網物,用緊hsbc儲蓄戶口
申請邊張好

我岩岩先發現啊媽都係用金卡(年薪過1M),即刻叫佢申請vs。

我老母金卡都無張
其實係後生仔先在意依d我覺得

想問下 邊張visa vi 門欖較低又有齊vi該有的優惠? 例如旅游保險等等

其實上一代既有錢人真係唔會在意依d咩積分
我老豆都係我教佢先開始用,佢渣住張vs都唔識用

Meanwhile 我拎住張one+ 已經好開心 覺得八達通增值都有1% 好正
月薪約13,000
經常上網賺物,用緊hsbc儲蓄戶口
申請邊張好

有冇興趣拎殘疾證?
月薪約13,000
經常上網賺物,用緊hsbc儲蓄戶口
申請邊張好

有冇興趣拎殘疾證?

拎左
邊張vi門欖比較低又有齊vi應有既優惠
有無巴打指點下
ONE+撚
寄左個理財密碼黎,諗住有得開e-banking
點知原來又要落分行開acc先得

係? 佢寄左個上網id 比我wo。

咁得意 我見佢話整ebanking 要落分行整
跟住再禁原來話用信用卡no. 登入
研究下先

佢會寄個pw 比你架

會寄個ATM PW同電話理財PW比你,用後者開e-bank
between大新寄信好撚慢,成個禮拜先收到仲要斷斷續續
想整色自制EYE卡,有冇啲咩得意圖可以整到
整doge得唔得
申請左one+
補交完資料
Grad左一年 6k part time 一個月
批得成高唔高?
申請左BEA flyer world,仲未有消息
雖然我未夠資格.......
但reject都早D講我知呀
唔想用張垃圾中銀呀
爬左好多文都係未決定到
大學生
主要食野買野睇下戲,間唔中網上買野
如果有得草埋里數緊係正 好似要求有啲高
各位巴絲有咩介紹?
另外自己屎忽痕去左申請亞洲萬里通 想問未有卡點樣草
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

申請compass visa 再申請black world master

冇限期儲miles 咁可以慢慢儲
有無巴打指點下

渣打出糧50萬包無限pp vi酒店自助餐買一送一
中銀邀請,冇哂幾錢,每個月keep住碌過萬keep2年就有
無得再低
申請左one+
補交完資料
Grad左一年 6k part time 一個月
批得成高唔高?

白版好大機會唔得
Tu有c就夠出titan
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

申請compass visa 再申請black world master

冇限期儲miles 咁可以慢慢儲

正解,學生用無限慢慢儲啦

Am唔一定要信用卡,酒店分,機票,食肆全部都得,咁都要問?咁大個咩都唔知咁你又申
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

咁都決定唔到咪撚開啦
伸手狗扮撚晒野
有無巴打指點下

無得再低

渣打出糧加mortgage 但saving 無50萬
有無得做priority
消費主力dbs black
自動增值得大新one+
有張hsbc白金 5x落超級市場

想問dbs black機場仲有無$1換雜誌?
黎緊2月去日本諗緊用邊張好
上商鑽石銀聯:免手續費,海外5x分
dbs 海外4蚊里

都唔知答唔答你班人好
唔係一蚊換雜誌,幾錢到幾時自己google
去日本有銀聯就用銀聯,個rate最好,又無手續費,海外信用卡簽帳成2%貨幣手續費,先唔貪里數
出英國讀書,想申請張卡儲里數,有無好推介
我有張HSBC白金卡,但無卓越理財戶口,
換唔到avios里數,只可以換am
有無巴打指點下

無得再低

渣打出糧加mortgage 但saving 無50萬
有無得做priority

淨係出80k糧戶口已經可以免一年priority年費
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

咁都決定唔到咪撚開啦
伸手狗扮撚晒野

草你老母咩?大學生字都唔識打,research都唔識做,讀咩大學?
有無巴打指點下

無得再低

唔出糧就咁放50萬入去得唔得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞