[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
啱啱出左張citireward master

有乜野好介紹既消費

有乜野好介紹既消費

睇佢個加乘list
Flyer world係咪一定要30萬年收入先申請到?如果25萬得唔得

我16萬
批左
廢事煩出街淨係帶3張卡

食野 hsbc vs
八達通 citi
其他 (連上網shopping) scb executive platinum
張dbs black 卡遞左兩日就批左

Compass Visa都係,兩日搞掂
等佢寄嚟
黎緊會簽9萬蚊野,應該可以分開碌

最多申請3卡card 邊幾個combination 比較好

自己諗住 3萬7千5 SC am (有total 32000miles)

再簽4萬5 CX ae (有total 17000miles)

同埋 Bea flyer 1萬 (有 6200miles)

total 有5萬5千幾

Citi reward 留返第日先玩

自己諗住 3萬7千5 SC am (有total 32000miles)

再簽4萬5 CX ae (有total 17000miles)

你碌乜野先

你碌乜野先

有無最近申請咗建行eye card嘅巴絲可以講下交齊文件後要幾耐先收到卡
上網或者打電話都一直係批核中,其實句野會唔會變?

啱啱收卡 搞咗一個月
尋日分行姐姐話我有儲蓄戶口,申請flyer world同開出糧戶口都唔會有迎新
爬左好多文都係未決定到
大學生
主要食野買野睇下戲,間唔中網上買野
如果有得草埋里數緊係正 好似要求有啲高
各位巴絲有咩介紹?
另外自己屎忽痕去左申請亞洲萬里通 想問未有卡點樣草

咁都決定唔到咪撚開啦
伸手狗扮撚晒野

草你老母

申請am個網乜撚都有得睇啦
大學生定文盲啊

有乜野好介紹既消費

乜你係申請咗張卡先決定要買乜嫁?
我想請問平時行街食飯睇戲多,有時會網上購物,有無啲免年費嘅信用卡推介
我對信用卡無咩研究如有錯屌細力啲

你碌乜野先

有d鋪頭只接受兩個payment
好奇一問網上apply信用卡 reject左扣唔扣tu?

你碌乜野先

有d鋪頭只接受兩個payment

2個payment我都有考慮

CX ae 同埋 渣打 am

依個combination 應該有5萬1miles
Flyer world係咪一定要30萬年收入先申請到?如果25萬得唔得

我16萬
批左

岩岩批左張one+
趁出左雙糧 諗住攞去博下
個係又怕食唔到迎新

原本幾多

A

咁撚恐怖

都唔知可以點好

我16萬
批左

點做到架
有無最近申請咗建行eye card嘅巴絲可以講下交齊文件後要幾耐先收到卡
上網或者打電話都一直係批核中,其實句野會唔會變?

啱啱收卡 搞咗一個月

對不起,沒有找到您的申請紀錄。如需協助,請致電建行(亞洲)信用卡申請及查詢熱線317 95500 (VISA/萬事達信用卡)/317 95578 (銀聯雙幣信用卡)。  

我交左資料開頭都係咁
個record係廢嫁
你等下啦
會有職員打俾你confirm或者叫你補交文件
順手叫埋佢幫你mark住urgent
張dbs black 卡遞左兩日就批左

Compass Visa都係,兩日搞掂
等佢寄嚟

除左張eminent 批唔到

俾左張普通白金我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞