[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

啱啱收卡 搞咗一個月

對不起,沒有找到您的申請紀錄。如需協助,請致電建行(亞洲)信用卡申請及查詢熱線317 95500 (VISA/萬事達信用卡)/317 95578 (銀聯雙幣信用卡)。  

我交左資料開頭都係咁
個record係廢嫁
你等下啦
會有職員打俾你confirm或者叫你補交文件
順手叫埋佢幫你mark住urgent

一定要mark urgent
我唔mark等左成兩個星期都未批
之後我打去佢幫我轉左urgent之後一日都唔洗就批左
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
我同你會各得$60 DBS DOLLAR(可換1250ASIA MILES)
咪再開4啦,個個post話討論優惠,最後全部都係問點申卡、申咩卡,不如直接開個信用卡申請討論區算鳩數啦
幾時先有銀聯/其他銀行入apple pay
咪再開4啦,個個post話討論優惠,最後全部都係問點申卡、申咩卡,不如直接開個信用卡申請討論區算鳩數啦

係囉 連登仔洗咩為左個少少優惠傾一餐
citi reward card用左6年
打上去話無得waive年費
真係on99
真係on99

之前都係咁 分轉哂AM cut 卡

citi 唔想做生意
真係on99

之前都係咁 分轉哂AM cut 卡

citi 唔想做生意

佢D卡唔支援拍卡同Apple/Android pay又係趕客
轉分洗唔洗手續費?
無知一問 去日本簽HSBC 銀聯雙幣鑽石卡定係簽HSBC白金卡好
無知一問 去日本簽HSBC 銀聯雙幣鑽石卡定係簽HSBC白金卡好

CUP嚟講大貓同恆生唔係垃圾咩
得佢地收手續費

銀聯提款卡。無手續費,個價又最靚。有時又有折

根本好多信用卡簽外幣個回贈已經過晒d手續費

你當人白痴既咩,唔係CUP credit 點會有折呀
6250字頭果d先有架嗎

銀聯卡好,不過HSBC恆生出既除外

交行銀聯入到貴賓室八仔增值仲要$6一里

早兩年試過bic camera
Atm照有折

Atm照有折

http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle 早兩年5%+6%退稅

Atm照有折

http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle/20130831/00326_001.html 早兩年5%+6%退稅
Flyer world係咪一定要30萬年收入先申請到?如果25萬得唔得

我16萬
批左

琴日收到信rejected,年薪同你差不多
黎緊會簽9萬蚊野,應該可以分開碌

最多申請3卡card 邊幾個combination 比較好

自己諗住 3萬7千5 SC am (有total 32000miles)

再簽4萬5 CX ae (有total 17000miles)

同埋 Bea flyer 1萬 (有 6200miles)

total 有5萬5千幾

Citi reward 留返第日先玩

你碌乜野先

買錶分開碌 你會唔會柒左少少 仲要三張
唔係間間會受 搵張好啲一張過啦
渣兜卡去惠康買滿500即減60 岩岩同老母用AM買左千幾蚊

去買左600蚊野

Atm照有折

http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle 早兩年5%+6%退稅

即係HSBC張銀聯雙幣除左入機場貴賓室都無用

去買左600蚊野

用apple pay VISA卡喺惠康買夠300減30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞