[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

咁都比你申請到DBS BLACK就真係唔撚合理啦
返5P問啦
吾你老母

認識問
關學生咩事

好多柒頭5p 黎曬命
話自己係學生用vs 又碌唔知幾多萬

Sor 無心串襯咁多位 小弟年少無知 又小留言 不過有無人可以答到我個問題?

認真呢
dbs black world master 唔係揾萬零蚊個月 就亂鳩咁批架咩 咁都寸到人?
hsbc d卡 最紅自主賞 其實有無得轉
放左係食飯 好柒後悔

Sor 無心串襯咁多位 小弟年少無知 又小留言 不過有無人可以答到我個問題?

我認真答你
上DBS搵返black card再禁入去睇Terms and condition
佢寫到明,幾時會回贈

不過,做啲咁簡單嘅research 都唔識

巴打係好心但你每次照答呢種人,佢地只會有樣學樣

唔該哂樓上個位巴打 我會睇清楚
不過唔駛下下都屌到盡嘅 打咗一個5p字 好似殺撚哂你地父母 都已經say sorry 講咗少留言唔清楚個文化 每個論壇都要啲新人 人流好重要 下下屌咁盡 你個post等沉底
同埋我學生就代表無收入

好多柒頭5p 黎曬命
話自己係學生用vs 又碌唔知幾多萬

認真呢
dbs black world master 唔係揾萬零蚊個月 就亂鳩咁批架咩 咁都寸到人?

我就係搵萬零蚊個月嘅學生 講多次真係無心
你打5p字係要屌你老母架啦
唔撚鍾意咪走囉

我認真答你
上DBS搵返black card再禁入去睇Terms and condition
佢寫到明,幾時會回贈

不過,做啲咁簡單嘅research 都唔識

不過唔駛下下都屌到盡嘅 打咗一個5p字 好似殺撚哂你地父母 都已經say sorry 講咗少留言唔清楚個文化 每個論壇都要啲新人 人流好重要 下下屌咁盡 你個post等沉底
同埋我學生就代表無收入

屌你唔單止係5p字 呢樣都算
係你伸手呢樣衰 條款咪寫到明幾時出迎新 你著緊但又唔睇 淨係上黎問 一search就有啦 使唔使懶到緊

最後仲勁 利申個學生做咩? 學生不嬲唔睇條款?學生就一定要幫?學生伸手冇問題?係又學生唔係學生 咩心態

認真呢

我就係搵萬零蚊個月嘅學生 講多次真係無心

從來冇人俾你串
呢張卡有學生證就夠 通街都係

同埋我學生就代表無收入

係你伸手呢樣衰 條款咪寫到明幾時出迎新 你著緊但又唔睇 淨係上黎問 一search就有啦 使唔使懶到緊

最後仲勁 利申個學生做咩? 學生不嬲唔睇條款?學生就一定要幫?學生伸手冇問題?係又學生唔係學生 咩心態

每人都有第一次嘅 我都知自己依家咩問題 衰咗下次吾犯就得 你語氣好啲我一定聽 唔駛下下屌到盡
睇唔出有改過
吾你老母
死撚返出去啦
[quote]
同埋我學生就代表無收入

每人都有第一次嘅 我都知自己依家咩問題 衰咗下次唔犯就得 你語氣好啲我一定聽 唔駛下下屌到盡
睇唔出有改過
吾你老母
死撚返出去啦

唔好意思 慣咗手
把自己看得那麼高
又唔見個個新會然都會係咁?
你有無諗過係自己無了解過?係自己問題?
利申學生唔係問題,但學生唔係大哂

利申:我都係學生,點解我答到咁多嘢?
自己反省下,如果你都覺得自己無問題,咁你可以走啦
連登未必啱你
啊,
仲有就係Posts無新會然都唔一定會沉架
自己諗下邏輯出現咩問題
好人做盡,自己諗
放左係食飯 好柒後悔

一年可以轉一次?

唉 就係今年放左係食飯
放左係食飯 好柒後悔

一年可以轉一次?

好似年底佢個優惠完之前會話下年繼續有呢個優惠
想轉要年底前轉
(好似係)
你都痴撚線錯就錯架啦 唔撚係用黎屌你 用黎留番閒聊呀戇鳩?
自己睇番 不嬲好認真答咁多位巴打既問題
至憎就係你呢種伸手黨仲要唔知錯
其實學生有冇機申請到
Hsbc vs

開一通比佢夠唔夠做
其實學生有冇機申請到
Hsbc vs

開一通比佢夠唔夠做

無60萬資產唔洗諗
放左係食飯 好柒後悔

一年可以轉一次?

好似年底佢個優惠完之前會話下年繼續有呢個優惠
想轉要年底前轉
(好似係)

一年一次 登記左就一定要等下年1月1
打上cs佢都唔肯轉
有屋企人就開附屬卡 兩個開唔同最紅
其實學生有冇機申請到
Hsbc vs

開一通比佢夠唔夠做

機會一定有
擺60萬係匯豐 至少3個月
仲要唔好講係學生
你地屌得岩 今日真係學到野
準備交2萬9學費,用邊張好

有咩卡 玩開現金回贈定里數?唔講點幫你

里數就用eye card, 學生現金最正就恆生u card 5倍cash dollar

恒生交學費得3x
同埋好似封咗頂

里數就用eye card, 學生現金最正就恆生u card 5倍cash dollar

恒生交學費得3x
同埋好似封咗頂

巴打你啱 畢業太耐唔記得哂
好似額外最多300cash dollar

恒生交學費得3x
同埋好似封咗頂

早排用enjoy交左3萬,回左16幾
姐係跟返平時200回$1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞