[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
以後主力eye 卡同dbs black 都夠

e兩張有咩特別

eye 卡用賞即飛

dbs black 就無限期儲分
ONE+ 一個禮拜都未批, 是否正常

我等左二個半星期
HSBC金卡有咩好?
咁多人問既

匯豐卡難攞,金卡都攞
夠年薪,TU A都唔批

金卡好易拎又cheap

都要睇邊個銀行!渣打 vs 匯豐,邊個容易批?

hsbc 金咭冇特別啦
國泰航空尊尚信用卡,任入候機室。
出卡即送3,000里,
迎新$0.56一里,簽$5,000有近10,000里。
主卡同附屬卡都全年任入侯機室,
唔係好多卡做到,
仲要免年費!

http://www.cathaypacific-creditcard.com

只需年滿18歲,無需入息證明都出到,
如有問題或不懂出卡,或者收入未能標,
可直接Inbox我Facebook「AG Traveler」,迅速解答!
http://www.facebook.com/agplushk/

哦 ? 咁都可以有迎新?

金卡好易拎又cheap

hsbc 金咭冇特別啦

無存款户口係咪唔會批 我仲審核緊
貪佢買化妝品6x 代購賺下cash dollars

hsbc 金咭冇特別啦

要有存款戶口 不明文規定

hsbc 金咭冇特別啦

早幾年屋企人年薪大約18萬無户口申請過白金卡
最後批左金卡 嬲嬲地最後無要
岩岩出黎做野想申請信用卡,
想問中銀i-card有無伏?重有無其他推介?

利申: 1.2k一個月 用黎上網買野多
岩岩出黎做野想申請信用卡,
想問中銀i-card有無伏?重有無其他推介?

利申: 1.2k一個月 用黎上網買野多

同問, i-card 有冇用

4%回贈
中銀卡wechat派一次利事送8888分
http://www.dbs.com.hk/personal-zh/credit-cards/promotions/black-mgm-201611.html?RefCode=5600113359&fb_ref=Default

如果巴絲想申請DBS BLACK CARD
可以用上面條推薦LINK申請
我同你會各得$60 DBS DOLLAR(可換1250ASIA MILES)
( Show Blocked User - Delap )

HSBC金卡有咩好?
咁多人問既

我成日以為而家啲金卡絕左種唔會有新卡出
周街都白金卡
連以前學生嗰陣申請嘅都同我換做白金卡
(好多年無用, 得萬五credit )

大貓好一時時

條友第n次 差唔多每日一post
年薪夠 儲蓄夠,兩邊都無戶口
伸請BEA 最新個張 VS 同渣打張AM
渣打已經寄左張卡俾我

點知東亞寄左張白金visa 我唔啟動張卡係咪會自動取消.....

東亞擺明趕客, 渣打開戶重送AM,擺少少錢做定期又送多少少。
國泰航空尊尚信用卡,任入候機室。
出卡即送3,000里,
迎新$0.56一里,簽$5,000有近10,000里。
主卡同附屬卡都全年任入侯機室,
唔係好多卡做到,
仲要免年費!

http://www.cathaypacific-creditcard.com

只需年滿18歲,無需入息證明都出到,
如有問題或不懂出卡,或者收入未能標,
可直接Inbox我Facebook「AG Traveler」,迅速解答!
http://www.facebook.com/agplushk/

點解無人講呢張? 睇落迎新唔錯?
痴線,DBS兩日批咗我張卡
Hsbc落完分行開atm功能等成兩個星期都未寄密碼比我
又無啦啦用唔到apple pay
聽日打去屌屌佢

hsbc 金咭冇特別啦

夠年薪無戶口批金卡
Btw 前排執野見到d舊信 hsbc寄信叫我屋企人開白金卡
年薪同我差唔多,但係戶口係無錢既
無戶口連屎都不如

夠年薪無戶口批金卡
Btw 前排執野見到d舊信 hsbc寄信叫我屋企人開白金卡
年薪同我差唔多,但係戶口係無錢既
無戶口連屎都不如

點會 我兩年前申請hsbc信用卡
一樣無任何戶口 當時淨係交糧單同員工證 但唔夠幾日就批左 真係睇佢心情
討論返優惠先
中銀卡而家綁wechat可以玩遊戲
最少都2000分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞