[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

政府必中?

我都apply左CX ae
20號上網apply 25號收sms批左 不過唔知elite定普通

忍唔住apply 左ae 白金
美心我黎啦

ae 白金信用卡冇免首年年費好似唔多低,唔知要食野多餐美心先補到

20號上網apply 25號收sms批左 不過唔知elite定普通

美心我黎啦

ae 白金信用卡冇免首年年費好似唔多低,唔知要食野多餐美心先補到

試下用姐
講真一個月同屋企人一兩餐實回到
仲申請左附屬卡俾兩佬
想問下去東南亞旅遊開邊張銀聯抵屌
得200k年薪

政府必中?

美心我黎啦

ae 白金信用卡冇免首年年費好似唔多,唔知要食野多餐美心先補到

其實一年食十餐 半價都回到本

仲未計係迎新coupon 同埋 星期4 5 半價百老匯

係附屬卡食飯無得平

美心我黎啦

ae 白金信用卡冇免首年年費好似唔多,唔知要食野多餐美心先補到

係附屬卡食飯無得平

遲d 白金ae 仲可以入香港 centurion lounge
不過未起好

係附屬卡食飯無得平

遲d 白金ae 仲可以入香港 centurion lounge
不過未起好

白金信用卡一定冇份
同埋明明ae 白金charge card美國年費都係450usd
點解香港要成8k港紙

美心我黎啦

係附屬卡食飯無得平

不過未起好

細頭先得 同埋依加ae p credit cut左好多優惠
想問而家去日本旅行 係咪HSBC 最紅自選加埋海外簽賬 total 11倍積分最抵用?
想問下 係大陸係咪look唔到visa 一定要銀聯? 新年返左大陸um張visa出黎look 唔收我
想問下 係大陸係咪look唔到visa 一定要銀聯? 新年返左大陸um張visa出黎look 唔收我

睇咩城市 大城市收既 同埋咩行出既都有關係
試過citi唔收但建行得
想問而家去日本旅行 係咪HSBC 最紅自選加埋海外簽賬 total 11倍積分最抵用?

係 vs有14倍添 記得上網登記
計番11倍都有2.3一里

Sorry 手機版好易禁錯
打漏,ae網上申請唔夠年薪係會即刻reject你

我個陣第一張網上申請就係綠卡
唔夠年薪都無reject我

綠卡15萬年薪 你夠就得

就係連呢個數都無

今日拎張card 唔夠年薪所以得綠卡 應該食少左2500miles
儲里數去台日韓係咪DBS Black最好?
儲里數去台日韓係咪DBS Black最好?

其實冇話最好,睇你平時咩消費習慣
閣下之 COMPASS VISA 白金卡 信用卡申請已被成功批核。

1日唔使就批,洗唔洗咁快啊....

反而另一邊大新大半個月都冇消息
1 compass dollar太約等於幾多港紙?
閣下之 COMPASS VISA 白金卡 信用卡申請已被成功批核。

1日唔使就批,洗唔洗咁快啊....

反而另一邊大新大半個月都冇消息

我申請完先見到指定LINK申請送多兩張戲飛
學生申唔申請到cx ae卡
係咪要搵sales先批到

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

首年免年費,咁下年佢唔俾waive先cut,都要收$1800?

我當年就係學生都申請到
仲要同幾個朋友係IFC 見promotion
當然今日嚴格左好多
學生申唔申請到cx ae卡
係咪要搵sales先批到

學生唔好諗 出到都刑事
一年內唔cut得卡架

首年免年費,咁下年佢唔俾waive先cut,都要收$1800?

簽夠150000一年
否則下年必收
遲d轉工諗住apply chartered asiamiles個張貪佢方便唔洗再帶asia miles張膠卡出街,但個張好似冇PP,其實係咪得citi prestige同cx ae有pp

係啦

點解開卡要洗屎忽
新手唔識野 求解

學生哥 就算cx ae 綠卡都要有200k 年薪
上面條友出哂名教人報資料出卡
虛假文書係刑事黎 你坐監都想出咪跟佢出囉

咁醜惡佢有錢收?

緊係有啦 你申請到佢就袋里數

我試過介紹朋友
用我條link 佢冇做過任何野
冇交任何收入證明就已經成功出到咭

係網上
遲d轉工諗住apply chartered asiamiles個張貪佢方便唔洗再帶asia miles張膠卡出街,但個張好似冇PP,其實係咪得citi prestige同cx ae有pp

就算用am聯營卡都要帶am卡/用am app
好多食肆唔識睇張卡係咪am聯營 要show am會員卡先有額外里數/折扣 eg:小南國

咁我真係要諗諗,係咁既張chartered即刻冇乜吸引力

迎新完的確係無咩用

網上消費港幣都有4蚊里
食飯係不及hsbc vs
想申ccb eye卡,好似開埋戶口个有嘢送
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

佢煩在年廿九先寄張卡黎 咁要寄信去等佢收到activate 張卡

點解唔俾人打電話或者上網activate 呢

搞到人要等到你完假期先用得

可以fax
我fax完幾個鐘之後用得
可以瘋狂睇戲

冇fax 機

講真與時並進啲用電話或者網頁activate 得唔得

Ccb網上申請/冇戶口係佢到就要寄信 因為未見過你真人 分行開係唔使寄

拎黎講啦
AE 網上咪又係冇見過真人一樣咁開咁用
Btw 張citi prestige除左pp係咪冇用?
但hsbc好似vs都冇pp

有用 儲年資買里數 可換avios

唔只avios 咩都換得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞