[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
爬左好多文都係未決定到
大學生
主要食野買野睇下戲,間唔中網上買野
如果有得草埋里數緊係正 好似要求有啲高
各位巴絲有咩介紹?
另外自己屎忽痕去左申請亞洲萬里通 想問未有卡點樣草

申請compass visa 再申請black world master

冇限期儲miles 咁可以慢慢儲

想問再申請Black個閩洗唔洗比埋Pt入息
定淨比學生證都得
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

申請compass visa 再申請black world master

想問再申請Black個洗唔洗比埋Pt入息
定淨比學生證都得

爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

定淨比學生證都得

唔洗因為三日到就批埋張black

share 個10000蚊limit 因為
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

定淨比學生證都得

應該乜鳩都唔洗交

定淨比學生證都得

應該乜鳩都唔洗交

都係一係樣上申請就得

定淨比學生證都得

應該乜鳩都唔洗交

都係一係樣上申請就得

應該乜鳩都唔洗交

都係一係樣上申請就得

Login ebanking再apply

應該乜鳩都唔洗交

都係一係樣上申請就得

Login ebanking再apply

Free app day又返嚟lu
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

咁都決定唔到咪撚開啦
伸手狗扮撚晒野

草你老母咩?大學生字都唔識打,research都唔識做,讀咩大學?

對唔住囉
就係做得太多research先希望各位巴絲教下啫 不過唔該哂以上真係答咗我問題嘅人
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

咁都決定唔到咪撚開啦
伸手狗扮撚晒野

草你老母咩?大學生字都唔識打,research都唔識做,讀咩大學?

對唔住囉
就係做得太多research先希望各位巴絲教下啫 不過唔該哂以上真係答咗我問題嘅人

睇樓上啦,已經教埋你點申請
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

正解,學生用無限慢慢儲啦

Am唔一定要信用卡,酒店分,機票,食肆全部都得,咁都要問?咁大個咩都唔知咁你又申

唔係呀我見佢未比張實卡我我on鳩鳩問下咋

對唔住囉

見佢迎新好俊幾吸引 妟啲會申請

對唔住囉

見佢迎新好似幾吸引 妟啲會申請

見佢迎新好似幾吸引 妟啲會申請

Compass要唔要推薦
有無巴打用緊大新BA卡

越用越懶得分咁多張卡
窮撚又無HSBC vs
長用緊呢張

不過唔鍾意佢海外簽賬港幣結算要收手續費 (有啲無得揀)

簽外幣個rate連手續費應該計得到
但我次次都覺得佢個rate唔靚
我有張HSBC白金卡,但無卓越理財戶口,
換唔到avios里數,只可以換am

我因為咁連食飯都無再簽大貓
邊張vi門欖比較低又有齊vi應有既優惠
有無巴打指點下

渣打出糧50萬包無限pp vi酒店自助餐買一送一
中銀邀請,冇哂幾錢,每個月keep住碌過萬keep2年就有
無得再低

唔出糧就咁放50萬入去得唔得架

如果咁都得,我打出糧黎做咩

Saving要100萬
有冇人要申請揸打Asia miles
可以一齊team up
我有一個fd係隊員申請成功了!
邊張vi門欖比較低又有齊vi應有既優惠
有無巴打指點下

渣打出糧50萬包無限pp vi酒店自助餐買一送一
中銀邀請,冇哂幾錢,每個月keep住碌過萬keep2年就有
無得再低

渣打出糧加mortgage 但saving 無50萬
有無得做priority

去渣打問啦 使唔使要連登仔幫你問完話你知

咁得意 我見佢話整ebanking 要落分行整
跟住再禁原來話用信用卡no. 登入
研究下先

佢會寄個pw 比你架

會寄個ATM PW同電話理財PW比你,用後者開e-bank
between大新寄信好撚慢,成個禮拜先收到仲要斷斷續續

搞掂了 感謝巴打
爬左好多文都係未決定到
大學生
各位巴絲有咩介紹?

試下先申請百佳會員卡儲分
可以轉AM

大學生

手機同games之類

笑出聲

收唔收契仔

年薪1M
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞