[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

點解開卡要洗屎忽
新手唔識野 求解

學生哥 就算cx ae 綠卡都要有200k 年薪
上面條友出哂名教人報資料出卡
虛假文書係刑事黎 你坐監都想出咪跟佢出囉

咁醜惡佢有錢收?

緊係有啦 你申請到佢就袋里數
遲d轉工諗住apply chartered asiamiles個張貪佢方便唔洗再帶asia miles張膠卡出街,但個張好似冇PP,其實係咪得citi prestige同cx ae有pp

就算用am聯營卡都要帶am卡/用am app
好多食肆唔識睇張卡係咪am聯營 要show am會員卡先有額外里數/折扣 eg:小南國

不嬲開app show
想申ccb eye卡,好似開埋戶口个有嘢送
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

佢煩在年廿九先寄張卡黎 咁要寄信去等佢收到activate 張卡

點解唔俾人打電話或者上網activate 呢

搞到人要等到你完假期先用得
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

佢煩在年廿九先寄張卡黎 咁要寄信去等佢收到activate 張卡

可以fax
我fax完幾個鐘之後用得
可以瘋狂睇戲
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

佢寄掛號黎 年三十先收到張卡叫我去郵局拎
起碼新年後先有得碌 到時無咁多野買
其他銀行都係平郵
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

可以fax
可以瘋狂睇戲

冇fax 機

講真與時並進啲用電話或者網頁activate 得唔得
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

佢寄掛號黎 年三十先收到張卡叫我去郵局拎
起碼新年後先有得碌 到時無咁多野買
其他銀行都係平郵

好彩我平郵 不過又要寄番信俾佢又係新年後先用得
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

可以fax
可以瘋狂睇戲

冇fax 機

佢有得用電話既
不過好似係網上交form就要一份你既簽名

可以fax
可以瘋狂睇戲

冇fax 機

佢有得用電話既

網上交form
dbs 又係照可以網頁activate

呢樣建行真係麻煩左少少

冇fax 機

佢有得用電話既

網上交form

呢樣建行真係麻煩左少少

因為你交資料時無比簽名佢

佢有得用電話既

網上交form

呢樣建行真係麻煩左少少

因為你交資料時無比簽名佢

又好似係 條友sms 個email 叫我俾資料 之後就批左

又冇話要簽名
遲d轉工諗住apply chartered asiamiles個張貪佢方便唔洗再帶asia miles張膠卡出街,但個張好似冇PP,其實係咪得citi prestige同cx ae有pp

好多食肆唔識睇張卡係咪am聯營 要show am會員卡先有額外里數/折扣 eg:小南國

咁我真係要諗諗,係咁既張chartered即刻冇乜吸引力

咁我真係要諗諗,係咁既張chartered即刻冇乜吸引力

迎新完的確係無咩用
Btw 張citi prestige除左pp係咪冇用?
但hsbc好似vs都冇pp
傳聞遲d匯豐會轉新樣 好支那感覺
傳聞遲d匯豐會轉新樣 好支那感覺

下面Ok
上面
岩岩上網申請左HSBC VS
有無人知實際大約幾耐會批/Reject?

最近3個月(計埋bonus 博一博) , average 43k/mth, 希望批

我一個星期就通知批咗
兩日後收到卡

利申:啱啱攞卡一星期
DBS年初一派利是?
唔洗碌都有得玩

個app都死埋

執左$8DBS dollar
DBS年初一派利是?
唔洗碌都有得玩

個app都死埋

執左8蚊
最多幾多?

個app都死埋

執左8蚊
最多幾多?

唔係要碌夠500先有咩

個app都死埋

執左8蚊
最多幾多?

唔係要碌夠500先有咩

呢幾日唔洗。是但簽一單就得
31號之後幾日要500起
dns eliment 卡有咩jestso?

個app都死埋

執左8蚊
最多幾多?

3次夾埋22
但上綱網點申請埋戶口
揾唔到個制
見佢永久免年費好似幾抵

講開ccb eye

可以fax
可以瘋狂睇戲

冇fax 機

Ccb網上申請/冇戶口係佢到就要寄信 因為未見過你真人 分行開係唔使寄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞