[💳] 信用卡優惠討論區 (3)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

早兩年試過bic camera
Atm照有折

http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle 早兩年5%+6%退稅

即係HSBC張銀聯雙幣除左入機場貴賓室都無用

其實有個功能 佢有條hotline
可以幫你搵全球餐廳 香港都得 會幫你訂埋位
渣兜卡去惠康買滿500即減60 岩岩同老母用AM買左千幾蚊

去買左600蚊野

分左兩次買
見到有個阿嬸係counter附近行黎行去,見人無卡就話幫人碌,真識食
渣兜卡去惠康買滿500即減60 岩岩同老母用AM買左千幾蚊

去買左600蚊野

分左兩次買
見到有個阿嬸係counter附近行黎行去,見人無卡就話幫人碌,真識食

咁好似好撚柒
Flyer world係咪一定要30萬年收入先申請到?如果25萬得唔得

我16萬
批左

好多儲蓄?

冇咩儲蓄
但TU係A
4月會去歐洲玩
諗住申請兩張信用卡食迎新
已有DBS Black
東亞同SC有acct食唔到迎新
AMEX 有CX, 2月尾出白金果張book酒店食迎新
有無邊張儲miles好介紹?
年薪240k
想要現金回贈,大新ONE+是咪好選擇
本身有ENJOY同HSBC金卡
DBS真係好鬼正
之前去微信買15蚊野 而家比返50我
年薪240k

同問 八達通自動增值都係one+?
Flyerworld 用黎比電話費計唔計?
Flyerworld 用黎比電話費計唔計?

自動轉帳計
DBS真係好鬼正
之前去微信買15蚊野 而家比返50我

咩優惠

推廣應該過左
但dbs最鬼多依d優惠
佢fb會講
有時每張卡咁計
都幾抵屌
4月會去歐洲玩
已有DBS Black

sc 唔係cut 左信用卡 過半年就可以再食迎新咩

SC AM card 我未申請過
會有迎新?
4月會去歐洲玩
已有DBS Black

會有迎新?

半年內無任何SC信用卡
4月會去歐洲玩
已有DBS Black

會有迎新?

定係要cut 晒d card?
我有張VI 怕cut左申請唔番
而家都冇咩大額迎新
而家都冇咩大額迎新

ONE+ 一個禮拜都未批, 是否正常

我個時計收埋卡都要3星期
Eye卡批左要幾耐先收到卡
ONE+ 一個禮拜都未批, 是否正常

我個時計收埋卡都要3星期

其實ONE+ titanium同platinum個分別係咪titanium年薪要求低過PLANTINUM咋?

睇信用卡比較網比較過 兩張D優惠好似一模一樣咁...
年薪240k

其實compass visa個八達通回贈抵唔抵玩?好似半年之內每増一次50蚊
年薪240k

其實compass visa個八達通回贈抵唔抵玩?好似半年之內每増一次50蚊

啱啱整左compass 個迎新 我揀左八達通

之前唔見左八達通 冇連one+

之後呢加揀左連compass 食左個迎新先
年薪240k

睇清楚先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞