羽絨/風褸/戶外用品討論[1] (Arcteryx,Columbia,NorthFace..etc)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
仲想問下,Mont-bell有邊件小朋友羽絨好?都係頂到0度,防風防水?最好就唔好咁腫脹
小朋友厚褸好重皮
其實montbell有英文site的
係, 基本上係夠架啦
1000蚊...無乜選擇. 去montbell 網站望下d 薄既啦
2月既英國其實係幾度?
google kappa hoody women.... 呢件有女裝
0-9°c
有無人有patagonia既retro x cardigan
係香港著會唔會太熱
係日本買左件 therme parka, 都幾有型
7月上富士山,一件merino base layer, 一件 R3 fleece, 一件nuclei ar,一件 beta sl hybrid, 完全夠頂
不過順帶一提,條褲都好緊要
你去既時候係溶緊雪 定 溶左雪, 劍峰? 易唔易行
見columbia官網特價 有幾件都好似唔錯 幫手睇下得唔得?
MEN'S TRAVERS TRAIL JACKET
MEN'S ALPINE ACTION JACKET
MEN'S BUGABOO FLEECE INTERCHANGE JACKET
冇哂雪咁濟
我行個條線冇咩難度
最近呢1,2日咁凍打算買返件羽絨著下
除左Patagonia Nano-Air Hoody之外仲有無D便少少既羽絨衫推介呢
比link喇 唔通要人search埋再比意見你咩
$425 係正價吧? 之前有30% off就差不多。
外國網好少xs atom lt hoody
好多巴打都買S。。。
真係需要XS?
換季個時?定係black Friday?
黎緊三月去尼泊爾行abc
上兩個月買左marmot防水褸同羽絨
baselayer同fleece有冇推薦?
budget有限

另外想問下decathlon d fleece其實掂唔掂?唔該
bf最多,宜家可能要等轉季。
生得矮 163
其實S都OK既, 雖然會鬆少少, 但個袖位就長左D囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞