羽絨/風褸/戶外用品討論[1] (Arcteryx,Columbia,NorthFace..etc)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
你意思係齋買滑雪用既? 冬天用同滑雪用既褸同要求唔同架喎.
reecho問過了 冇photon x
overlander剩係問左atom ar 聽日再問下photon x先
岩著大碼又唔介意橙紅色
GOOUTDOORS仲有
$1650連運DHL直寄
咁呢兩件巴打覺得邊件好D?
岩岩睇緊arcteryx d 風褸
Arcteryx Men's Tenquille Hoody
Arcteryx Men's Incendo Hoody
Arcteryx Men's Squamish Hoody

件squamish hoody 好似都幾實用
我想問滑雪用
moosejaw而家有30% off

Atom AR $299 7折入手抵唔抵
諗真啲想買冬天一件滑雪一件
好似係回贈黎
唔係入code有7折咩
無話邊件好d, 係睇你咩溫度用. Perma Frost Parka 當然暖d, 不過就600幾gram , 重d. Perma Frost Light Parka 就相對地無咁暖, 不過輕好多, 400gram 到.

所以問題係, 你諗住邊度用.
如果買滑雪嘅雪褲的話,買啲有絨/內膽嗰啲好啲定係普通女人街賣嗰啲雪褲夠用?
我諗如果我搵唔到photon x 我會喺呢兩件入面揀一件 巴打你會點揀?
http://www.overlander.com.hk/tc/product/details?code=0021101501
http://www.reecho.hk/zh/products/detail/472/
趕唔切了 我二月二飛
都ok , 呢件平d. 不過無Goretex Windstopper. Perma Frost 就有, 所以平d.
你唔係專業的話, 女人街夠做.
http://www.overlander.com.hk/tc/product/details?code=0021101501 <---

第2件我搵唔到其他人comment, 所以我唔識俾意見你.
係overlander買算唔算抵?
巴打飛邊度?我都係二月二飛東京
英國直運香港試過4日到 不過唔知出貨出幾耐
我之前呢間買 又係photon x
星期五落單 星期一下午到手
前後四日
我覺得件light 好似好睇D
不過兩件分別可以去到幾多度?當去睇極光
kappa hoody 會唔會再暖D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞