羽絨/風褸/戶外用品討論[1] (Arcteryx,Columbia,NorthFace..etc)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
如果噴liquiproof 得唔得
日本同香港官方價理論上係一樣.

你其實check 番官網, 佢價錢就係標準. Black friday 美國訂番黎就官方價既7折.
香港 IFC 有kappa hoody. 問題有無你既碼, 同你想要既色, 就無人會知.
前日去過 得綠色
我上個月問過. 佢地唔會番黑色
咁各位知唔知Arcteryx Cerium SV邊到有?
始終鞋同衫唔同物料
唔可以話唔得,但可能對布料有損害

記得多著,就要洗
L5係防風外水外套黎咋, 保暖你要polygon 3/ polygon 4.
我既著法係吸汗短袖跑衫加 手褸。
另外擋風風褸。

件衫有汗真係好凍,所以可就就控制到屋企附近跑完
手套, 冷帽, 頸巾
沙木尼有件 擺左出黎
想問ifc arcteryx 有無camosun parka???
掙扎緊買haglofs floda 好定arcteryx camosun 好

不過haglofs floda 好鬼厚,係香港無機會著到,但d detail 位好靚,如果出件薄d 既就好啦
著緊一件heattech 加atom ar, 靜止情況有少少凍 過兩日應該起碼要著多件冷衫先得
Overlander有支噴劑/浸劑係加強翻Gore-Tex
Overlander
Atom LT嘅話男裝 24467,22411,5115色 女裝22897,24498,22896,22893,22998同24899做緊7折
手袖。
我打錯字。。。即係金毛呢種
普通運動brand既跑步風褸就得
adidas running/ nike running/ mizuno.
唔使goretex.

跑步Tee 好易買。 最普通就nike running dri fit.
我就著返跑馬拉松送果d衫
,千祈咪著綿質衫
買左件atom lt M碼,番屋企試多兩試感覺上長左d,只係剪左牌冇出過街
有冇巴打岩
tg: @qwekk24
170 著atom ar m 碼 有冇問題?
其實我有去試完 好似啱啱好 但見好多巴差唔多高度係著S 係唔係我太肥
有camosun, 不過真係好長身
我172 都係着M size 會fit. 不過我係專登買大一個size , 着L 我可以裡面再着冷衫.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞