羽絨/風褸/戶外用品討論[1] (Arcteryx,Columbia,NorthFace..etc)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
Atom AR 超平,唔知有冇伏
[url]http://www.tmlocutores.on99/mens-jackets-shop/jca1535-arc-teryx-cardinal-men-s-atom-ar-hoody.html[/url]
伏 唔好買 冇可能低到咁又咁齊碼 樣樣都有

仲有咩懷疑, 都唔洗理佢賣乜 http 一定係假。 唔係 https 既話人地可以截到你 sd 出去既封包, 電話地址信用卡帳號名密碼都睇晒
有冇巴打可以分享下patagonia既cloud ridge jacket

上身感覺俾torrentshell好 但實際上有冇巴打可以講下
有冇人知Beta LT Hybird同Beat LT係咪一様
見官網得Beta LT? 定係根本冇Beta LT Hybird依樣野
Hybrid 好似得SL先有
得beta sl hybird
膊頭同手爭位加厚左
咁到底係真係冇賣定佢昆9我
上個月我都唔覺有
atom lt 就見到
有冇巴打買開arcteryx leaf?係咪得alpha個兩件係加拿大造?
有㗎,不過可能賣晒,我之前件atom ar都係喺佢度試
有冇印象之前賣緊幾錢
要用途定追產地先?

可以肯定唔係所有leaf版都係楓葉國造。我fd有件cold wx lt hoody , 個crocodile色好特別,我覺得好好j , 都唔係made in canada
買過兩件alpha lt都係加拿大做
BETA SL (舊款) ---> BETA SL HYBIRD (新款)

BETA LT HYBIRD (舊款) ---> BETA LT (新款)

HYBIRD 有隔勒底拉鍊散熱

(好似係)
銅鑼灣有得試
買左1949$
the overlander
心理個關
leaf係咪好少online會做折?聽過人講加拿大某一兩間鋪做折個陣好抵買
好似2990,唔太肯定
leaf既話7折就值得入手,不過好快無size
有咩網可以捕住
七折後大概千八鬆啲,我十二月中先上過去試atom AR
如果mid layer 換返件並通長袖衫或者係長袖base layer, 加短袖衫,之後先加其餘兩件會唔會平衡啲?
印象中港島區有間野又係現金七折,又醒唔起咩名
好似炮台山咁上下
岩岩都睇緊依件
想知香港宜家賣緊幾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞