不規則分享 | 化妝品+護膚

1001 回覆
360 Like 321 Dislike
LM
坐等護膚護膚~

咁我簡講一隻先
呢隻叫steam cream
我有甩皮,皮膚問題就會用佢,唔過潤同真係有效,第二日起身已經見到好返好多
浸味似茶樹油x山藥
同個殼好靚
我買嗰個係和風
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/27/154056_c0daa3a4e394a9e7f48cdab2465c3dcf.jpg
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/27/154058_9e7160f9c8d33bb72169e118f2179277.jpg
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/27/154344_cac1aa97815c688db2e35312b6b4d402.jpg

好似好正咁
我本身用緊ipsa set 用左差唔多半年
皮膚都好似無好到 (面極乾但個鼻同額頭好快出油)
呢排敏感甩皮又爆粒粒 買黎試試先

絲打容我戴定頭盔
陣間向你度無效果唔好要我行苦路

Steam cream我記得係日本買對返港紙先一百蚊左右
唔知係咪間間萬寧都有呢
最近塊面搽咩都甩皮
之前見啲日本妹介紹maybelline 五角唇膏已經好想買
前幾年某百貨公司買steam cream 先$128, 而家貴到唔想買

屌下有幾難
就咁上黎圍爐埋堆講一講反Loreal group就當正自己民主女神 反共先鋒咁
私底下真係唔信佢地一件loreal group既野都無
有幾個絲打(都算活躍)係個post到屌loreal group
另一邊廂又係whatsapp group講自己買左Loreal既唇膏 話個陣上網買好平
我就知女人真係好撚虛偽

原來有埋whatsapp group

想問吓楊絲之前牙齒美白product效果如何?
留名支持 隔離啲化妝post成班人都on9 真心分享都俾人屌
btw canmake枝指甲油好靚
前幾年某百貨公司買steam cream 先$128, 而家貴到唔想買

我都係幾年前買過,但我覺得唔太啱我用
買哂想要嘅盒之後冇再買過 \/
LM
坐等護膚護膚~

咁我簡講一隻先
呢隻叫steam cream
我有甩皮,皮膚問題就會用佢,唔過潤同真係有效,第二日起身已經見到好返好多
浸味似茶樹油x山藥
同個殼好靚
我買嗰個係和風
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/27/154056_c0daa3a4e394a9e7f48cdab2465c3dcf.jpg
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/27/154058_9e7160f9c8d33bb72169e118f2179277.jpg
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/09/27/154344_cac1aa97815c688db2e35312b6b4d402.jpg

好似好正咁
我本身用緊ipsa set 用左差唔多半年
皮膚都好似無好到 (面極乾但個鼻同額頭好快出油)
呢排敏感甩皮又爆粒粒 買黎試試先

絲打容我戴定頭盔
陣間向你度無效果唔好要我行苦路

Steam cream我記得係日本買對返港紙先一百蚊左右
唔知係咪間間萬寧都有呢
最近塊面搽咩都甩皮

真係唔知係咪間間有要撞手神
我有search佢向日本嗰價
四十蚊我當比機票算
自慰嘅境界

絲打講下feedback呀,我驚大家太高期望
你重要買多幾盒

啲盒真係好靚
可惜講潤又唔夠潤,但又痴立立

屌下有幾難
就咁上黎圍爐埋堆講一講反Loreal group就當正自己民主女神 反共先鋒咁
有幾個絲打(都算活躍)係個post到屌loreal group
另一邊廂又係whatsapp group講自己買左Loreal既唇膏 話個陣上網買好平
我就知女人真係好撚虛偽

化妝Whatsapp group就唔知了
淨係知好耐之前tg group小圈子已經嘈過一排

同埋藍綠大家姐事件之後我都好少再上化妝post了
唔知而家又邊位大家姐做左版主呢

去試下睇下 我一試見到度光
不要再說鳥
萬寧永遠mark得好貴
Lm

不要再說鳥
萬寧永遠mark得好貴

我喺呢度先敢留言
唔敢去嗰個post 留言
Kailijumei 隻體溫變色唇膏都好靚,又唔乾

屌下有幾難
我就知女人真係好撚虛偽

化妝Whatsapp group就唔知了
淨係知好耐之前tg group小圈子已經嘈過一排

同埋藍綠大家姐事件之後我都好少再上化妝post了
唔知而家又邊位大家姐做左版主呢

黎呢度開心share
大家equal status
嗰邊要做聖人不了
就黎唔比食肉因爲屠場好殘忍
你食肉你點化都無用
因為你個心黑架

美白牙齒係完全fail
你提一提我應該要再試多次
無婚油咁多人話得但我就
Maybelline呢啲公司咁仆街都用
化到個妝幾靚都無撚用
個心係黑色

L'Oréal 成間公司玩鳩hocc
因為個brand 平少少 方便啲買
就犧牲自己既尊嚴同自尊
真係垃撚圾

Tomford cdp 全部有做animal test
你唔返去屌?

點解呢下
因為你個心係黑色呀

我買化妝品護膚品都會check左有冇animal test先用
磨沙產品一定會check 有冇膠粒
因為洗面野好少eco我已經自己整手工皂用

你呢啲見啲products平少少就流哂閪水既自私閪
因為有虛偽既人破壞規矩就覺得用L'Oréal 既野係合理
祝你用到爛面

不要再說鳥
萬寧永遠mark得好貴

我喺呢度先敢留言

呢度係化妝happy hour
乜都捨呀
神聖的傻西佢地做飽得啦
我成日諗用到去乾花嗰度,會唔會界爛嘴
Maybelline呢啲公司咁仆街都用
化到個妝幾靚都無撚用
個心係黑色

L'Oréal 成間公司玩鳩hocc
因為個brand 平少少 方便啲買
就犧牲自己既尊嚴同自尊
真係垃撚圾

Tomford cdp 全部有做animal test
你唔返去屌?

點解呢下
因為你個心係黑色呀

我買化妝品護膚品都會check左有冇animal test先用
磨沙產品一定會check 有冇膠粒
因為洗面野好少eco我已經自己整手工皂用

你呢啲見啲products平少少就流哂閪水既自私閪
因為有虛偽既人破壞規矩就覺得用L'Oréal 既野係合理
祝你用到爛面

有傻西呀!
大家快啲黎睇下!

問你呀
你唔屌隔離post 用tf cdp啲人?
唇膏好似好靚,留名

不要再說鳥
萬寧永遠mark得好貴

我喺呢度先敢留言

乜都捨呀
神聖的傻西佢地做飽得啦

用到乾花位話你知
支持不規則絲繼續真誠分享
我用唇膏實用到爛面
真嘅
平時不嬲用五角唇膏做primer
你絕對唔係傻西

不要再說鳥
萬寧永遠mark得好貴

我喺呢度先敢留言

乜都捨呀
神聖的傻西佢地做飽得啦

用到乾花位話你知
支持不規則絲繼續真誠分享

一齊支持所有心理正常絲打分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞