不規則分享 | 化妝品+護膚

1001 回覆
360 Like 321 Dislike
我都覺得果個post on9
成班圍威喂
睇唔到d完整既分享
加上全部都係專櫃貴brand/要online買

我入親去都feel到好侷促嘅感覺
同佢地分乜都曬氣

呢個post講乜brand都得

我個人又行sogo又買cheap cheap loreal grp又買唔起專櫃product點好意思同班化妝界嘅道德聖人討論

揸完枝maybelline即刻唔配做香港人
應該一路用loreal一路落地獄添呀

我家陣就係向地獄test緊foundation
唔再講佢地
我都落左地獄廢事呢度變圍爐post

大家開心share
楊絲? 我好耐無再入去果個post
唔知依家咩情況 d舊人唔見曬
LM
坐等護膚護膚~

咁我簡講一隻先
呢隻叫steam cream
我有甩皮,皮膚問題就會用佢,唔過潤同真係有效,第二日起身已經見到好返好多
浸味似茶樹油x山藥
同個殼好靚
我買嗰個係和風

好似好正咁
我本身用緊ipsa set 用左差唔多半年
皮膚都好似無好到 (面極乾但個鼻同額頭好快出油)
呢排敏感甩皮又爆粒粒 買黎試試先

傲嬌絲好掛住你個嘴 幾時再些牙唇膏
楊絲
拒絕圍爐

傲嬌絲好掛住你個嘴 幾時再些牙唇膏

我多數些牙眼啵 估唔到會有人欣賞嘴 我唔鍾意自己個嘴形
畫淚袋有冇邊種筆推介呀?
畫淚袋有冇邊種筆推介呀?

Canmake一盒連眼影個個幾好
你鐘意lorealgp就話9人傻西

搞清楚先
係班絲打屌用loreal group既人在先
人地先還擊姐
以前又話支持民主 ,話唔會屌用loreal group既人,只會建議同奉勸人唔好用loreal group

唔知幾時開始 提一提loreal group已經會被圍屌 文字獄咁

搞清楚先
人地先還擊姐

搞清楚先
topic有講勿提lorealgp
做乜要提
真係搞唔清邊個係傻西喎

搞清楚先
人地先還擊姐

搞清楚先
做乜要提
真係搞唔清邊個係傻西喎

之前分享唇膏post都大把人衝入去屌人post Maybelline, YSL啦
根本你地惡晒 入唔入你地post講都會俾你地追住黎咬

搞清楚先
人地先還擊姐

而家先有時間睇post
絲打理得佢地呀
由得佢地向度吠下攞下存在感囉
好憎我又要睇我講乜又要睇我share
之前成堆話block我呀家陣都係欲罷不能
傻西

正常絲打開心捨呀
呢度無小圈子大圈子

搞清楚先
人地先還擊姐

搞清楚先
做乜要提
真係搞唔清邊個係傻西喎

之前分享唇膏post都大把人衝入去屌人post Maybelline, YSL啦
根本你地惡晒 入唔入你地post講都會俾你地追住黎咬

因為佢地係呢度版主
自封
你地唔鍾意loreal唔代表你地係傻西

不過你地上面堆7事就

仲要人解釋你地聽你地幾柒幾西

進擊的傻西
Maybelline呢啲公司咁仆街都用
化到個妝幾靚都無撚用
個心係黑色

L'Oréal 成間公司玩鳩hocc
因為個brand 平少少 方便啲買
就犧牲自己既尊嚴同自尊
真係垃撚圾

LM
坐等護膚護膚~

咁我簡講一隻先
呢隻叫steam cream
我有甩皮,皮膚問題就會用佢,唔過潤同真係有效,第二日起身已經見到好返好多
浸味似茶樹油x山藥
同個殼好靚
我買嗰個係和風

好似好正咁
我本身用緊ipsa set 用左差唔多半年
皮膚都好似無好到 (面極乾但個鼻同額頭好快出油)
呢排敏感甩皮又爆粒粒 買黎試試先

絲打容我戴定頭盔
陣間向你度無效果唔好要我行苦路
你睇又叫人出去開post講
又入黎吠

話自己唔係傻西
Maybelline呢啲公司咁仆街都用
化到個妝幾靚都無撚用
個心係黑色

L'Oréal 成間公司玩鳩hocc
因為個brand 平少少 方便啲買
就犧牲自己既尊嚴同自尊
真係垃撚圾

Tomford cdp 全部有做animal test
你唔返去屌?

點解呢下
因為你個心係黑色呀

無上水一排真係唔知發生咩事 太長有排追post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞