我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 25 Dislike
香港D男人被人屈多到可以做紀錄片
上次港鐵後生仔比人屈視姦單嘢珠玉在前
阿婆末期Cancer都要去O Camp
係愛?定係責任?

係咸濕呀

抵你全家輸身家 傻仔
浩仔頂撚住啊!
做GYM D女阻撚住晒,人地係度等又話人地視姦佢好撚唔舒服
麻撚煩
靠背影認人都告得出連有冇認錯都唔知啦
唔firm都指證果個人 其實咪誹謗&誣告
女性︰話撚知你 3分已袋
你跳嘅話嗰2條臭雞就贏
咁又慘d
人哋不在場點撚樣非禮強姦

做人可唔可以有返少少良知同人性?
如果事主係”好彩甩身”
望都望冇人提等件事快啲過啦
洗唔洗仲要提多轉,咁detail去討回公道?
仲要人哋法庭都判撚埋無罪都仲要話鳩人
你食撚咗屎呀?
咁撚無良生仔冇屎忽啦你呢頂仆街
認唔到人,條友身敗名裂,仲無埋錢,又delay學業,咁都唔叫屈?
仲要2個人都咁岩認唔到人,又比到個名
得英國先有呢啲case
想知d女權膠點睇女性係法律上用緊性別紅利呢件事
定要shift返落生仔果d問題度
69頂撚住 忍住唔好再飛禮其他女人
推 加油
push
如果按照證據未足以未致未能證實佢有做過,演繹成只係唔夠證據入佢所以唔代表佢冇做過

咁你所謂啲證據確鑿入晒嘅強姦case可唔可以又演繹成只係唔夠證據證明佢冇做過,唔代表佢有做過?
即係律政司靠兩條女認人都係佢就決定落案控告?
佢哋唔睇cctv架咩?
食飯無屋企人去證明或者有相之類?
定係親人唔可以做不在場證據既證人?
呢個位覺得好怪
真係靠兩條女所謂認人就告得架啦?
其實我同意你前半喎
但對大家應該信佢個part有保留
法庭行無罪推定姐
人唔係法庭 我都冇資格話佢有罪
將法庭嘅判決結果當真理咁要求人信服本身就唔可能
某程度上社會上嗰種有罪推定嘅睇法就係嚟自於知道一定有人做左走得甩
其實我到而家都唔明點解單單me too都冇人告假口供
笑左,你最尾都係踩男性一下,係咩意思?
根本就反映你個人唔理性
繼續assume 左覆你既人就係仇女男性
重點係你呢班人永遠都搵藉口
以家律政有問題,個女仔亂告有問題
傳媒有問題
你地都係將責任推去第二度
係 強姦上男性係癲d
睇返香港法律 女性唔會強姦到人

btw可唔可以唔好再令呢個on9出名
你地唔覺佢成日搏屌攞關注咩
做傳媒既比少少良心喇,你地咁樣人格謀殺完一個人良心過唔過意得去
好持平咁講「冇話佢有做/冇話佢冇做,只係唔肯定」
因為大家都好驚判錯咗,會成為網欺者傷害到人
但我覺得,最後都應該尊重法庭嘅判決
https://lihkg.com/thread/1092033/page/1
呢單case仲怪
兩個人冇任何關係
個男人無啦啦比個素未謀面的人捉住 話佢非禮都告得入
但係咪有罪走得甩個判準由邊個定?? 由傳媒主導然後我地跟?
更甚既係 風化罪既社死可以嚴重過七警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞