我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
唔使理啦 勁多人都係唔係A咁即係B啦咁既心態
臭雞道歉未
因為法官覺得‘’受害者‘’一定可信
呢d係性罪行上,男性會比較蝕底
好彩比佢走得甩
呢啲人下次冇咁好彩架啦,又摸人
出得黎玩預左有風險架喇
唔係認錯,係個法官比佢走甩
就咁講呢單嘢
好似係個ig post引起討論 所以狗主動拉人?
二來如果佢哋係真誠相信嘅 咁唔會係屈喎
加上其實嗰兩條女認人係認到被告 唔係差佬同doj都唔得閒entertain你啦
好撚嬲,正一死臭閪
法庭判左佢地係誠實可靠 即使真係有呢件事 都唔代表件事就係個男仔做
邏輯上並無必然性
行得正企得正嘅話,就唔好怕還拖,好欣賞佢肯出番嚟交代一切,有乜困難support 到嘅一定會做
哈 。正呀喂 。戇撚鳩到
成件事好鬼
條女到底咩心態
好多時傳媒料係控方主動透露出去,都係增加傳媒壓力去鋤被告
會,直接告班垃圾傳媒起底仲好
原告同證人已經認定左被告係犯人
點會認唔到被告?

即係我捉住你話你強姦我
然後我再喺一堆戲子入面認返你出黎
有幾難?
原本法庭判無罪係對事主聲譽嘅一個交代
而你引起嘅猜疑就係:
定罪不穩事主先脫到罪唔代表佢冇做過
咁已經先入為主咗係佢有做過囉

表達得可能唔好
但係你睇完明嘅就明 唔明就算啦
問題係當你接納
1. 唔能夠確定火車捐山窿幾開始幾時完
2. Disco Night 係 2215 完
3. 被告 2200 返到現場
接納哂呢 3 點幾話 被告的確有犯罪既可能
兩邊都冇決定性證據底下 純粹只係信證人定係信被告 我覺得真係唔好跟車太貼

但係如果針對未審先判 同未審未判之前就出哂被告個樣
咁就的確好有問題 同被告好唔公平

兩樣野 分清楚好D
呢啲仆街做錯事就無人起底
我屌你老母
不過nursing男仔其實唔算多
咁都可以認錯

而且組爸離開咗,之後先返,
其他組爸媽無理由唔知

同埋如果個系有邀請外校嘅人黎做組爸,咁情況就更混亂
幫手搵返個comment我嘅立場係話唔代表個男仔無做過
定係你先入為主覺得我解釋咩係定罪不穩就assume 我嘅立場係咁?
垃圾邏輯
樓豬有做過,只係影唔到佢啫
呢啲4眼淫蟲咸濕仔,下次冇咁好彩架啦,揸完人地個波
依家係法庭都信有三個人見到佢係現場出現係事實呀鍵盤戰士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞