我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
cls死臭雞
分你老母臭雞港女

公開女事主未

點解未審先判 屈人就無事

屌你老母臭雞港女
話比人抽水 然後憑背影求其篤一個 毁人前途
然後過幾日又落disco玩過 好波
我有個問題 樓主明明一黎就話有cam有證據佢係玩完火車先到場 點解啲新聞全部都話無cam既?
Block
有網友話你係 咁算唔算係人證
你慢慢block 啦 屌你老母臭雞 一世賤種臭雞港女 屌你老母臭閪
原po主如果係美國發生呢件事

當係中左六合彩了
夠哂清晰
我都諗咗好耐 既然有cctv做證點解完全提都無提
明明作為甩身證據係最好用
原來個思路係咁
推一推
社會教育
咁嘅ocamp直接教你唔好再有學生思維
香港無啊嘛
一句講曬 個被告甩係因為turnbull direction 唔係因為個alibi
但似乎好多人都因為見到「被告脫罪」「不在場證據」就自然將兩樣野拉埋一齊 咁樣演變成個結論係受害人 加prosecution 必然係老屈佢
我只係想講返其實唔關個alibi事 同埋acquitted從來都唔代表無做過 procedural impropriety/injustice都可以bring to an unfair trial, leading to the acquittal of the defendant
同埋我想澄清返 我從來都冇講過被告一定有做過/一定無做過 只係理性咁去睇呢件事
唔太識
不過冇法庭命令的情況下 我係cctv持有人都一定唔會比cctv任何人睇
因為涉及私隱問題

但要幾多日先後見到證人的口供 確定辯護的方向?
申請法庭命令要幾多時間?
會唔會申請到的時間 cctv已經自動刪除左?
啲朋友遠離佢咁誇張 會唔會太無義氣
所以佢個alibi根本就唔係重點
成班連登仔選擇性相信
推爆
依家個男仔有證據證明自己無辜,咁就係metoo
屈鳩完人唔洗有責任,正臭閪嚟
都唔明點解要保護呢d臭閪
係 所以係有啲outdated
咁都要煮飯洗衫嘅
屌就係呢啲女人玩爛個世界
過多幾個月冇人記得啦,希望事主振作
屈撚完人,再想點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞