我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
其實女人鳩告 告唔入個男人都會承受好大壓力
無人記得就可以俾班臭雞屈人?

樓主公開條女未?

人地記者法庭開哂你名同樣 但你無罪喎 咁就一世

條臭雞呢? 過多幾個月後又第2單呢?

屌你老母臭雞港女
多數人信有疑點即有罪而唔係無罪,呢班人做陪審團係假定有罪,因為doj告得就有「有力」證據,被告證明自己清白
cam影到樓主10點到場
但「幾時玩完火車」冇客觀證據支持
可能10點前 可能10點後
所以根本唔知幾時玩火車 亦都冇cam證明幾時玩火車

樓主話「有cam有證據佢係玩完火車先到場」
係基於證人的口供指出佢地係10點前玩火車
但因為有證人指樓主在場
所以法官唔接納佢地玩火車時 樓主不在場(可能認為證人有可能記錯時間?)
條女真係要出嚟道歉
玩還玩
但唔可以屈人非禮
保護住d metoo 臭閪都唔知做乜cls 嫁屌
後台大就真 咁撚樣都冇人爆
追晒兩個post
好多人仲討論緊有無屈樓主
但事實反映就算樓主有無做過
現時嘅流程都對被告不公
包括傳媒未審就開名,甚至將來見工,明明assume得法庭或警方有紀錄,公司可以經第三方渠道做到background check,好多人見到呢啲紀錄就唔想搞 唔會理真相係點 點解私隱條例應用唔到呢啲地方?
明明只係一單 幾個學生嘅案件 變成成個社會都討論緊 保密何在? 仲要只披露左部分內容 個個說法同結果當然有分岐

最後 男方有事 女方無成本 相信沿自以上嘅問題
香港女人屈人非禮無成本
索? 臭雞黎嫁
第一單火車捐山窿時唔肯定邊個(事主聲稱自己唔係現場)

但第二單房game掂手臂係有發生過(改控普通襲擊,但客觀證據指係個女仔主動俾手臂人掂,所以罪名不成立)

可能就係呢單野(包括當時提及性既話題)令個女仔既友人A判斷第一單都係呢個男仔做

反正髮色身型差唔多,第二單講咸濕野同摸人令人觀感唔好,甚至可能判斷個女事主X俾呢個男仔mark上左想搞佢之類既FF
你知唔知請律師打呢d官司要幾多錢就算打得贏都冇哂積畜
Ocamp 識返嚟嗰啲有幾多真係keep到畢業之後啊 如果唔係有source 根本就係hi bye fd
唔關事嘅
宜家起底刑事化咗 邊有咁多人搏
快撚d死啦屌你老母
假設嫌疑人真係不在場,即使一開始已經有不在場證據,為咗保障自己 一日未開庭都唔應該攞證據出嚟

如果未上庭就攞咗出嚟 = 警察會即時通知女方 = 女方會修改口供 (可以話唔係Disco 係第二日) = 改幾多次都冇後果的 一句記錯就大晒 = 上到庭冇咗最大嘅抗辯理由

如果一開始唔攞出嚟 = 未開審前被記者報道人格謀殺 = 但開審先攞出嚟 = 對方冇機會改口供 = 辯方律師Chok 一下女方就會散 = 證明到被告不在場 = 無罪釋放

係唔公平㗎啦 但係邊樣對自己利益最大化 我諗大家點都會揀後者
如果我無記錯
原本嗰篇secret爆料係話疑似有人隊草
話啲人係隊咗草先開始亂住摸
會唔會係有人為咗撳住隊草單嘢
就交咗樓主個名出嚟?
鄧生原來係組爸
失敬失敬

組爸有咩特權架?
點解咁耐都未有臭雞圖
希望鄧同學你睇到留言

一定一定要走返出黎
依家證明左你無罪更加唔可以放棄自己
咁佢應該有其他朋友架
我在當晚晚上2200即Disco night完結時才剛剛進入營地。而綜合咁多個所謂話見到我嘅控方證人,佢哋都不約而同咁指出「火車瓹山窿」後大約30至45分鐘disco night先活動結束,以證人周祉瑜證供活動 2215 就結束,向前計返30-45分鐘都仲係2130-2145 我根本冇可能喺現場。

根據樓主嘅講法
Disco night 2200完
「火車瓹山窿」後30-45分鐘 Disco night完
即係「火車瓹山窿」活動時間應該係??:??至21:15或21:30時間內
但係CCTV 22:00或22:05先影到佢入場,個活動已經完咗,樓主仲點玩到呢個game?
呢啲女真係好撚仆街
呢個回覆最值得pin
同埋單案有兩個重點,捐山窿同摸手
但摸手呢part好似無乜人討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞