我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
主流媒體一定要事主現身證明個post係佢開先會報
哈馬斯停火你都未肯停,係咪嫌未夠柒
因為報
啲人就知被人亂告左普通襲擊罪
係亂嚟
撐住
加油同學仔
無啦邊得閒去
無judgment
大家都係靠新聞 唔知有無攞cost
吓你個logic喺邊 質疑咋喎 質疑都唔撚得?
疑點利益歸於被告 係冇辦法完全證明一定係佢做
如果係完全0證據嘅 表證都唔成立啦

上一個post大部分人咪即刻一口咬定返條女一定係鳩屈
咪同一開始啲人笑鳩條仔一樣 單細胞生物行為
比你非禮完就唔可以去玩? on撚9
你係無去過party 無落過d 定誤會咗個活動?
disco night 就係播歌free flow 周圍fing
邊有人安排幾時點名捐山窿㗎
睇個勢似係要民事索償
事主加油
Claim撚死條臭閪

利申:識條臭閪
無錢點搞民事呀
法律面前窮人含燃
你無聽過
係喎GPT 無聽過

如果係鍾生,班友邊敢亂告
Ocamp根本俾人污名化得太大
現實係會玩淫game嘅ocamp根本寥寥可數,絕大部分嘅ocamp身體接觸絕對係合理範圍內(campfire嗰啲)
房game最多都係玩psychologist之類,就算真係唔情願都可以選擇唔玩
會玩淫game嘅soc,本身報得嘅都唔會係啲咩乖仔乖女
呢啲就真係黑記
CCTV要計校正時間架
一般會以準確時間 擺係CCTV鏡頭前 對比CCTV顯示時間
你嘅講法不無道理嘅 一般個鐘唔會無啦啦快三個字 手機又唔會
但當你玩緊disco night 你係咪會每隔一段短時間會望鐘一次
就算係搞手 我嘅理解係啲場 場地比左出黎 係特定時間之前還到場就得 多除少補 會overrun 但唔一定記得overrun左幾耐 因為下一個活動會意識到要減
我質疑你老母係雞 生左你個弱智仔添啦

拿未搵到證據咋 但我同其他網友都認到你個柒頭皮

你仲唔係雞仔? 我質疑咋 屌你老母
可能我老餅
當年搞ocamp都有run down
去過不下5次 , 大o 細o 都無disco night
只有camp fire.....
食屎狗 就係你呢d人
未審先判
樓主加油啊!!你仲好好地咁生存緊,打咗呢篇嘢出嚟,真係好勇敢 就算我哋comment咁多都冇人可以體會到你真實嘅感受,就算法庭還咗清白俾你都好,成件事對你造成嘅創傷肯定係彌補唔到嘅
但點都好,請你一定要好好繼續生活落去,既然都過咗上庭呢一關,冇嘢係再對抗唔到嘅!一定唔可以衰俾啲傷害你嘅人睇
What doesn’t kill you makes you stronger!
玩得
但要做好家破人亡既心理建設
More please
如果樓主真係不在場
點解個官既判詞完全無講 只係話辨認度不足所以告唔入?
完全不在場唔係重合情合理打甩咩?
我相信連登會公審條臭閪
一定要推到社會性滅亡
我冇追曬成個post啦
但如果係離開咗個campsite 去返市區上埋樓
條街又好交通工具又好附近舖頭又好大廈lobby又好 點都有cctv影到佢掛
同埋講到個生日係最後機會咁 會唔影相

判詞都講打甩嘅理由係冇辦法毫無疑點地確認係被告 而唔係有充分不在場證據

//裁判官梁雅忻分析證供指,事主沒有目睹觸碰她的人是誰,而控方依賴事主身後的朋友 A 的供詞,辨認該人是被告。法庭接納 A 的證供誠實可靠,亦接納被告其他組員,舉證被告在「火車捐山窿」環節時在場。
...
不過,官指出被告所屬的「淺粉紅色」組別,有 3 名男子均蓄金色短髮、髮型相若,從背後看的外型相似,而 A 沒有根據五官辨認被告,她描述的外貌特徵不突出,她與被告事前亦不認識,若單憑她在案發短短數秒的觀察,未能毫無疑點地辨認該人是被告。//
我就唔跟車太貼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞