我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
屌公司又係有依啲臭雞(樣衰)屈人(唔係我)性騷擾
希望你可以向律政申索返損失,個兩條女都唔好放過告晒等佢地感受下個精神壓力
冰封三尺非一日之寒,而家啲人嬲係因為往往呢啲case一發生就已經將男事主啲資料報晒出嚟,未判已經比俾人人格謀殺咗

法律判決你又話法律有缺陷,咁係咪人判先叫正義?永遠你哋都有藉口

調返轉如果判咗個男有罪,個個post鬧個男人渣個陣,你係咪會留個言話「大家冷靜啲,法律有缺陷,希望大家唔好仇男」?

同埋唔好一邊話法律有缺陷,另一邊又扯仇女去幫自己嘅偏頗嚟辯解好小學雞嘅手法
啱呀,但你要公平咁講,告人強姦案嘅人,就算罪成,都唔代表佢講嘅真係啱囉
2024仲講公義
冇女事主屈人成件事根本唔會發生啦
唔會
連登已經無用
雖然好同情佢
但現實就係咁
只可以話你唔好彩
係咪可以拍正義迴廊2
乜撚嘢未搵到證據
呢單嘢告唔入係未能舉證至毫無合理疑點 唔撚係未能舉證
你呢啲柒頭就係完全未能舉證

都係嗰句啦 冇任何證據嘅 直頭唔會有a case to defend啦
嗱講撚到明先 我冇話條仔一定有做過
但佢冇罪唔代表條女一定係砌鳩佢生豬肉
諗嘢唔好下下咁撚樣黑白二分
好撚慘 死臭雞
無證據表示你不舉 但都唔能夠排除你唔係
一定有cctv影到佢
問題係你可唔可以喺cctv自動刪除之前得到呢條片?
一般黎講cctv的擁有人係唔會比一個三唔識七的人睇條片
要記住一般人係冇警察的權力要求對方提供cctv
二黎cctv要足夠清晰 影到被告的樣貌 證明到被告的確喺某個時間出現喺某個地點
如果鄧同學你係百份百無辜

真係唔應該尋死 無做過點解要死
支持你討回公道
無做過一定唔可以死
點解咁耐都唔知果條女係咩人

鄧巴打撐住
正義迴廊拍出嚟一定係有做過 只係法律框架下入唔到 你係咪想咁先

幾多人睇完套嘢覺得肥仔係大仆街 但現實佢係謀殺罪名不成立㗎(淨係入咗非法處理屍體)
請尊重女人
#metoo
Always believe women
對於男人應該一律有罪假定
我相信 人之初 性本善
我相信你冇做過
希望你知道呢個世界仲有人信你
加油
港大Ocamp組爸入撚硬
https://lih.kg/3486545

連登仔又炒車
個條臭閪害死人

C兄係政府做緊?
做得好
畀盡 叉雞 一期專題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞