我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 25 Dislike
咁在場所有人都有犯罪的可能
癲撚到
唔係帶方向
係想就算講個女仔落蘭桂坊,個男仔染金毛
呢隻係佢哋個人喜好,
我哋唔會因為依件事而影響e件事嘅睇法
唔好將大部分仇女連登仔比喻做一般男性啦傻西,睇到自己係一般男性咁高咁正常而家講緊仇女連登仔,你唔係就唔好對號入座啦傻西
唔知點安慰你好,只能祝你好人有好報同講句加油巴打!
所以我無話件事係個男仔做 由頭到尾都無話 只係話 女事主唔一定因為被告脫罪就必然係屈被告 無必然關係
條咸濕仔有冇做過,好清楚啦
係法官好人啫,下次條友冇咁好彩
即係本身有個人係完全清白乜都冇做過
然後俾人鳩告非禮但無罪釋放
大家就懷疑呢條友有做不過走甩左
而呢個懷疑唔會因為法庭判無罪而消失,反而係跟一世
咁樣已經係對呢個人極不公平
佢個人資料出曬,加上已經患上心理病,呢啲damage全部都唔能夠被法庭嘅無罪判決推翻
我認為非禮事件係有發生過
只係認錯人

首先,受害人自己係冇意識到俾男仔摸,佢以為係友人A,係事後呢個友人A同佢講返先知係個男既摸,不過友人A只睇到身型髮色同衣著,冇睇到犯人既五官

但到左第二日,友人A見到鄧生,就覺得佢似係非禮受害人X既犯人而同返X講

咁我覺得唔可以話係屈,點錯相囉
屈係「我明知你冇做但我偏話你有做」,同今次唔同

假設呢個post係受害人打出黎
咁似乎有出入喎

樓主︰「根據女事主嘅口供,原來女事主當時根本唔知有人摸佢,係事後一個叫A嘅人話俾佢聽先知」

法庭、樓主都睇到口供紙 因乜解救咁都聽事主講
玩得淫game啦
可以話返人性侵???
邊有錢告
因為而且可以用胸部襲警
班人忘記咗而家唔關popo事唔用得
比個淫蟲非禮喎
當時個環境唔玩就比Senior 屌架啦,班淫蟲組爸互相推諉
頂住 唉 香港做男人真係好撚慘
睇得出巴打只係想表達由頭到尾都冇嘢prove到樓主真係有做過定俾人屈,當然未有結論就起底搞鳩人係好仆街,但單單表達質疑係冇問題,因為本身依件事就未有結論
有班人已經痴撚咗線,打住伸張正義既名義亂咁揾人嚟屌
有食大麻
咁POPO有無幫被告驗埋毒?
班港女屈人無成本,依啲事只會愈黎愈多
我認為個女仔唔係想屈佢嘅,可能真係相信
照計啱啱見面冇仇無怨屈佢嘅機率應該唔係太高
不過響disco都有可能會點錯相,因為光線不足
法庭會關心對事主聲譽嘅一個交代?
ching係咪誤解左d野
我第一個post有解釋過,
目的係想逼你認第一條,呢d係常用手段
跟本每日都發生緊

你睇班臭閪就知啦

望呀 係望渣 都擺你上FB話你視姦佢呀

賤種臭雞唔可以放過 下次又亂屈人非禮無成本
Yes
有睇過怪物都會明咩意思
咁而家就係有證人指證被告 佢份口供已經係證供
法庭只會處理你有冇罪
唔會處理你係咪清白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞