我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
咁假設真係點錯相
原告嘅錯,但所有傷害都係俾佢點錯相嘅人承受
呢個就係大家憤怒嘅地方囉
呢條咸濕仔係好彩走甩啫
上連登打一大篇搏同情、不過呢啲o camp啲房本身都係好難有CCTV影到個disco 發生咩情況、
淫蟲組爸一定互相推卸責任
對女事主不公就真
港怡嗰單聽落咁黑暗都即刻個個爆料
呢單反而完全冇人敢爆料
條女唔簡單 有少少心寒
根本呢啲case 原告被告都要代號代替

出人真名最後冇罪就變人格謀殺

一係就出曬雙方嘅名
呢班女權仲不斷係度講 判咗唔等於無做

真係好撚癲 港女臭雞幾時滅絕

兩條臭雞唔好諗住無成本走咗去 有人放你資料出黎真係貼撚哂18區 等你屈得咁開心
因為啲搞手專搵冇cctv又燈心暗嘅環境,去玩呢啲淫Game囉
垃圾軒軒萬事屋?我屌你老母呀傻閪
屌 其實你地似係拗緊唔係同一件事

有巴打話件事無罪 但都排除唔到有犯案既可能性 (呢個係對事實既陳述)
然後你覺得 既然被告受左咁大苦 唔應該再有人攞呢樣野出黎講 令被告進一步受苦 (呢個係關於應唔應該既判斷)
如果點錯相 當然係慘啦
頂住,再難捱都要撐落去,咁辛苦為咗打官司甩身,唔好就咁放棄 我相信有好多人都會撐你。

今次能夠見到疑點利益歸於被告算安慰,希望大家關心樓主同時關心下其他並沒有得到疑點利益歸於被告保障而入獄既人
其實想知個活動有幾多人參與 其中幾多人認到樓主喺現場 幾多人認唔到
光線不足,都可以記得條友個樣
只係個法官可以因為呢點唔接受啫
呢啲4眼淫蟲好快衰第二鑊架啦,食過返尋味
仇男? 講到啲男人一定包庇男人
非禮喎 刑事嚟 點會隨便包庇
你老屈無成本
臭西屈人係唔洗本😅😅
港豬既下場
我個人都偏向相信當時係有非禮發生 但唔係原Po樓主

班淫蟲組爸點互卸膊冇人知亦唔討論啦 完全係case以外既野
一個hku nursing freshman可以有幾唔簡單呀
有冇女仔相
你係度做乜野啫
係咁講d 術語出黎
我相信九成人都唔知你乜up
根本討論唔到
我地而家見到法官判左佢冇罪
你覺得唔係屈既咪捉條女上庭對簿公堂!
因為班搞手都係共犯、梗係唔想比呢啲事影響啦
所以我比較想知所謂第3個證人見到佢係幾時
(唔理A同當事人口供)
因為真係有發生過,只係比條淫蟲利用法律走得甩囉
本身都係表面證據都足夠哂啦
你條獨醒L 又係到吹
屯門刀削麵單野 你都可以話係個細路女問題
同埋如果係地鐵返,大學有出入閘機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞