我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
係唔係告人嗰個都要畀咁多錢
我反而好奇點解有啲風化案被告係用代號
有啲就開全名

係基於乜野準則去決定?

而呢單野本質就係認錯人
事件係有發生過,但如個男仔講既係真就真係單純被人認錯

一個camp咁撚多人,除非佢係明顯第二日先入camp,唔係既佢當晚出現左就好容易俾人覺得佢成晚都係到,因為案發時間其實好模糊

不過印象中單野證人既口供係chok散晒,係佢地死咬個男既一定有做過,就好似之前有單校園攝影師非禮,明明事主聲稱既時間段入面有人拍片證實左摸佢既唔係被告,佢走去話係段片既時間錯,一定係被告做,根本莫名其妙

尤其今次係連事主自己都唔認得人,係佢個fd話係邊個邊個咁,一個freshman係咪真係能夠清楚認到組爸邊個打邊個?雖然護理系少仔啫,一日時間我唔覺得咁易分到邊個打邊個囉
其實應該立法,一證實d臭閪metoo 就判10年
屈完人可以無問題同之前個單屈阿sir非禮一樣
政府告
受害人唔駛畀任何錢
成地condom post係女事主出架咩
麻煩自貼身份証 否則一律當鳩up
有起底法 所以而家女人屈人非禮無敵 男仔小心啲
我覺得你都係個強姦犯黎 仲要係專揀大肚婆黎強姦 證據未搵到住 但我覺得你一撚定係
教大個單都冇開名
香港果班女權自助餐為左社會話語權不惜幫手老屈
因為大量香港風化案的證據質素流到接近日本果種擺明屈但竟然罪成

認左me too案多老屈,呢班人就會由道德高地跌到地底
義不容辭個名,係咪啲好慘嘅戲
我唔敢睇
屌出嚟
諗住可能係誤會或樓主同女唔小心掂到
屌那星你根本唔係現場咁都屈到
戇鳩 ig犯乜撚嘢法
依家入學校仲駛唔駛拍卡?如果要
呢個紀錄係一定仲搵到
唔夠18/親屬
唔信你咪試下 咪撚係到導鳩其他人做
咁就唔可以㗎啦
證實唔到係咪metoo啦 判左嗰男仔冇罪
佢地又話今時今日你仲信法律?
教大迎新營性侵案押後再訊 28歲被告另涉其他強姦非禮及醉駕案
https://lih.kg/3547025

被告代號為Y.L.H.
有冇得告番佢地
睇啦,好過而家啲劇,唔係好慘嘅
義不容情啊~
你冇腦 唔好拉其他人 唔使驚喎女同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞