我就係港大Ocamp非禮案俾人拉嗰個鄧皓然(2)

1001 回覆
1245 Like 24 Dislike
睇下呂麗瑤就知女人大撚晒
依家佢哋嘅生態唔係話樣唔樣
只要你係男人就會屌鳩你

所以咪話你哋無用過唔知囉
仲係咁outdate
啲女權恐怖分子一早就超出左你哋想像
呢啲位一定係保持三尺距離㗎喇
入面嘅嘢有幾多係真 幾多係假(又或者冇主動講出嚟) 其實都猶未可知

淨係樓主一開波話條女畀人摸完然後又晚晚落蘭
你就知佢想人格謀殺埋對面
講真 就算人哋真係日日落 關你撚事咩
呢個世界真係好撚痴線......
未有23條已經可以扣留多過48小時
有不在埸證據都可以落案
辯方早前爭議,被告在Disco Night時並不在場,裁判官梁雅忻認為辯方的說法不切實際,而兩名粉紅色組員亦供稱在現場看到被告,遂裁定被告案發時在場。

我係你就潛水算啦
有冇人知邊個女仔啊,樓主自己唔方便po 出嚟,實有其他人知係邊個掛,開埋嗰女仔ig 啦
又唔尊重法庭裁決啦?
唔攞時間黎考量 唔set scene 又點決定有無alibi?
辯方早前爭議,被告在Disco Night時並不在場,裁判官梁雅忻認為辯方的說法不切實際,而兩名粉紅色組員亦供稱在現場看到被告,遂裁定被告案發時在場。
//如果被羈留滿48小時的時間法庭未開門 (例如星期五黃昏被捕),而警察決定把被捕者送往法庭,則整個羈留時間會超過48小時。//

樓主解釋左係黑雨所以個法庭冇開。

之前有個酒吧女仔同個老闆出軌
俾男朋友發現咗之後告佢都係咁
駁唔到?
呢個位我係有啲反感嘅
樓主話個女仔落蘭桂坊
樓主可能都係染金毛個喎嗰晚
我覺得唔需要講呢啲
信人多過信cctv?
無罪就爆返果兩件仆街出黎啦
個問題唔係到底被告有冇非禮 而係所有野喺未有確實證據同結論時 傳媒網絡社會就亂咁公審人 人格謀殺 未審先判 但係呢個年代就係咁樣
不過我唔係專業
可能睇你幾時錫
大家意識清唔清醒
邊個做主動
喺呢啲駁嘴層面上唔夠你班法律撚來
但係盲嘅都睇到你喺度做緊咩
條仔出po講返件事出嚟話自己係無辜
你就係咁話法庭只係唔可以100%肯定佢有做
散播條仔依然有機會係有罪嘅思想出去
喂大佬你人格謀殺緊人喎
係 所以女仔都可以唔係屈
但連登又帶晒風向話女仔屈人
男人me too 事件
仲有冇男士都係俾人屈?
快啲挺身而出
講出事實嘅真相
男士都有權保護自己
巴打唔駛咁激
佢都係講緊存有疑點既果種可能性啫
正如我唔知你其實係咪AI 得你自己先知自己係咪人
其實新聞界都有責任 佢哋整到啲嘢夠聳動就得
根本上成單嘢未完就唔應該用啲肯定佢去形容單case
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞