有冇跑步撚入嚟吹下水 (82) 大考就到,要開始減量

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
完賽個袋就係一支呢個 一條soyjoy 一條蕉?
唔知點解佢話我(油頭肥毒)訂咗件S 攞衫時有冇人試過可以換到第二個碼
小弟跑步都有十年, 但都唔係勁
10K 60分鐘
三十到尾
最近想買隻跑步錶玩下, budget 千零蚊
見頁推介garmin55
我上網search, 又見到隻amaxxxit cheetah, 都係千五蚊樓下, 好似又不錯, 唔係貴好多 (不過未牌)
有冇ching 戴過, 其實o ng ok
淋郎滿目, 唔識點揀
可能個app未ready呢
俾左email俾幾萬人
但個app有問題
排田總伯母條龍應該過埋深圳河
Garmin Forerunner 55
55啦
255冇買錯
當時洗咁多錢 而家諗返真係值No regret

多謝總理巴
但始終2021 年款, 會唔會唔夠新
#HK100 #天氣 岳人進一步更新預測:20/1 (週六)賽事開始當日氣溫及風勢變化較大,各位參賽者需要因應預計里程而有合適的衣著。

💡當中要注意:
1. 若冷空氣稍遲抵達,週六(20/1)初時可能仍受「鋒前增溫」(pre-surge)影響,氣溫會較暖濕及風勢微弱;

2. 這次降溫過程會先以東風潮的形式抵達,本地東風增強(但對於向來較屏蔽的 #西灣山 等可能較通爽);

3. 承上,隨後北風增強,開始較明顯降溫,但估計會接近週六(20/1)入黑時間。

而週日(21/1)適逢 HK100 「尾門」及 #渣打馬拉松 2024,料屆時天氣清涼。
你俾得千零蚊, 就預左佢係基本款
基本野該有佢都有
我自己朋友都用緊
我反而有少少後悔無咬牙上埋955
其實上一級, 二千幾, 會多D 咩 function?
千零蚊睇吓Polar Pacer
無55咁舊,可能遲啲出65睇吓等唔等
再嘈屙落佢地
mon大d靚d
多頻gps準d
有氣壓計
夠戴幾年
好好享受跑步
望落好似都係差唔多既野
好難揀呀
好似gps 準, 俾到點樣每1k 幾多時間, 已經好夠
gps 好緊要呀
adidas出名長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞