有冇跑步撚入嚟吹下水 (82) 大考就到,要開始減量

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
如果有新錶用埋北斗就可能好少少
始終香港頭頂衛星數比gps多
早多個幾月「落補藥」可能得
而家先落太遲了
迪卡濃,不要布料幾粗吓
有條友練咗十鳩幾個星期 而家先嚟咳
今日睇咗醫生 睇下好唔好得切

而家先病幾唔抵
我有買, 仲著緊.

平靚正
另外有條跑褲$39左右, 又係平靚正, 著緊...
ME都係, 渣馬都係打定輸數, 做唔到3
會差小小...
前排飛住睇d水站位,昂船洲大橋第二個水站(9k) 打後其實算密,大概2k幾-3k左右一個,不過張路線圖會以為5k先一個

https://youtu.be/7lWZnThbhL4?si=nDzahTWGe9umLU4H
同你相約做法, 尾SET縮一半, 或者縮2/3
免強無辛福, 頂唔到都無法. 要頂留返比賽頂.
依兩日去睇下先 平時著開啲雜嘜快乾tee跑
見話著背心散熱好啲 又唔會阻住擺手 但試左幾個牌子都太透明白薄身料透氣排汗啲 但透lin真係搞唔掂
破3有一皮呀 可以幫補下旅費呀巴打

進度計 條友10K有機會sub50
可能唯有等4月
仲有10次練 我就唔信跑唔到4Kx4
當跑到4Kx4嗰陣 就會貪心諗4Kx5
前排病咗, 影嚮進度
早幾日對腳又唔C服, 又停小小...
都無法子.
跑完禽日, 休腳啦, 只慢跑.
希望巴打呢個星期休息ok啦
有D野會效果遞減, 所以都係MEET到, 達到基礎就算, 或小小BELOW基礎算.
做多D會否效果好D? 我係質疑的. 可能只係心理好過.
現在無人做快測
唔測當流感,事實一測可能係新冠
尤其果班所謂好返 (退燒)
但又唔知點解咳足幾星期
真,幾十蚊,粗著無投訴
由葵芳經華人永遠墳場沿海邊去到荃灣西
問題係屠房嗰段可以好臭
臭到頂唔緊
都係盡力啦.
有點差小小感覺, 就係差個小小.
正路按心率自己習慣就應3:03左右返到去, 但我一定會勉強自己跑2:59...
可能又跑爆老抽輸多5分鐘, 不過點都會放手一搏.
本應諗住hea run, 但又跑跑下好接近一小時 想試試, 咁睇來too late了
佢D野我買好多

SOCK, 背芯, 跑褲, 雨褸, 狼牙棒, ROLLER, 水樽....
記得以前有個前輩講 (佢已經過60冇跑了)
心理作用都係作用

認真4Kx4基本
但再多就唔太苛求 到時得就得唔得就算
應該唔似 冇發燒咳咗兩日
可能唔係因為渣打 都唔會睇醫生
白色要薄一定透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞