有冇跑步撚入嚟吹下水 (82) 大考就到,要開始減量

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
可以參考下, 有埋高度圖
https://www.youtube.com/watch?v=2X4c3FF9vNM
對鞋又重 不過我自己好中意呢對
Thank you 巴打, 我都睇左呢條片, 然後覺得差不多全程都好迫咁
因為係要俾一般人飲....

所以我一直講你要殿解質/糖份就唔好靠哩D野.
因為要俾一般人飲, 殿解質少得可憐(包括鹽糖都係)
因為要俾一般人飲, 就個班"健康'...變咗低糖.

大把跑友, 根本唔睇食籤...
無Calorie, C/P/F RATIO, 殿解質 個想法...以為食小小野/整料鹽糖就夠補..
其實個D一直拖低佢應有的比賽水準.
我係賽前一日都唔戒...

戒咗會瞓唔著
建議平時失眠開嘅星期五個晚唔好瞓太多,最多6個鐘確保足夠疲勞星期六提前瞓到
我試過攰到瞓唔著, 好撚癲
睇翻往年數據非挑戰組都係最多參賽者係開6-7分pace
休息下俾啲新鮮感自己
10k好似有105 pacer?
可以跟下,未段feel到有力就加速盡做
落到場有追趕目標多數會快少少
但係未必有7分鐘咁多
我係過一個就搵下一個目標去跟 因為總有人係你前面
自己望下錶 差不多就咬實前面個個

107 落到場有氣氛了 會跑快左 可能你最終係104 105
已經好好了
3k後跌速即係開太快
得番1個禮拜就冇得強求

唔好當渣馬係大考,只係跑步歷程嘅1個checkpoint, 今次唔得咪之後其他比賽再試吓
認同, 渣打唔係pb路
我都係志在參與下, 當然又唔可以太hea, 正常輸出完成
可以全程Zone 5跑你都幾犀利
得1組, 2組先有pacer
其他食自己

想搵白色既跑步背心/短袖 到底邊隻牌子先唔會飛釘透LIN
同你個名一樣

點解渣馬唔寫實幾多km有水站??
唔怪得咁耐都上唔到白金
係, 有唔同時間pacer服務點都好過冇
吹下水, 本身著開舊既波褲跑, 昨天坐船過海, 過閘時俾支棍勾到褲腳, 夾硬扯爆左, 開左大叉

又原來跑去荃灣西, 可以經荃灣華人永遠墳場個邊過返海濱花園, 因之前都青公過

唔知PUMA DRYCELL 好唔好著, 見吉之島,背心$229, 褲就$299, 2件75折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞