我和鄰居大姐姐的故事(20)

1001 回覆
277 Like 2 Dislike
咁12歲俾個姐姐誘姦加埋之後玩到連表姐 (淇淇表姐同埋自己表姐) 都屌撚埋同飲大咗然後唔小心出咗軌有分別既。
好期待Cathy食熙哥
Push
涉多次向女子提供精液咖啡,英國醫生被控兩項性侵
https://lih.kg/3410449

葉開熱撚啡
痴線
但我笑咗
Cathy食
果陣18歲,之後凍齡到中六
係,佢出場唔算多
綠茶巴
五百四十五

「哦…校隊...咁梗係可以喇。」秋兒姐姐鬆左口氣。

睇黎佢對我當年比公○條冚家剷踢斷腳仲有陰影。

雖然都正常既...當年既傷咁嚴重。

不過其實大學既比賽,以我所知,都有好多球會既青年軍同預備組參加,真係強隊之間既對決其實劇烈程度不下於預備組既比賽。

當然呢啲我係唔會話比秋兒姐姐聽既。

想佢又叫我唔好踢咩。

我地又互相依偎左一陣,然後先著返衫再返出去廳執野。

搞掂之後秋兒姐姐又打比未來外母睇下佢收工未同去到邊,要去接佢。

我其實都想陪秋兒姐姐一齊去,但問題係未來外母話左唔想人知佢患癌,我去左可能會令佢起疑,只得作罷。

其實佢有病就唔好返工喇,啲錢又帶唔走既,而秋兒姐姐淨係想要個健康老母又唔係錢...

第二日一早,秋兒姐姐一早就起身返工,因為佢做野間學校都算比較偏遠,所以需要多啲時間搭車,但我地都有一齊食完個早餐先各自出發。

我孭住一袋二袋咁一個人獨自上路。

搭鐵既時候我百無聊賴咁響度睇返我同秋兒姐姐之間既短訊,心入面泛起甜蜜既感覺,不過隨即又歎左口氣,入左大學之後要見面都唔係咁易。

一個炎炎夏日,我仲要孭住幾袋野由西鐵站行去大學campus,啲汗流到成身都係,真係唔係幾舒服。

好彩我本身就捱慣啫。

去到Hall,搞埋啲手續,拎埋鎖匙,我就向住自己既房進發。

中間響Lobby度都見到有啲所謂Hall莊既人,佢地好熱情咁問我係咪Freshman,又問我有冇參加Hall Camp。

其實之前黎reg hall既時候有人問過我玩唔玩Hall Camp,不過玩過系camp,又識左啲同系既人,要慳錢既我就冇再打算參加Hall Camp喇。

本來係咁。

結果我話左比我親愛既女朋友聽之後,又比佢逼我享受下宿舍生活,點都要我參加喎,仲同我講小小錢,對未來外母既醫藥費唔會有太多分別。

哈哈。

人地啲女朋友應該係驚男朋友響o camp亂咁識女仔,但係佢就完全相反,係擔心我過得開唔開心,想唔想去。

有秋兒姐姐真係好。

我行到自己既房門,禮貌性咁敲左兩下門,見冇人應門,就用鎖匙開左度門入去。

入面空無一人。

我坐左響是旦一面既床上面,望一望房間入面既周圍,從今日開始我就要響度住喇。

我拎起電話,雖然明知秋兒姐姐呢個時候應該開緊會,但我都係忍唔住傳左個短訊比佢,話比佢知我已經平安到達宿舍,仲打左一大堆野同佢形容下間房。

然後我望住個電話。

一分鐘。

兩分鐘。

五分鐘。

唉,秋兒姐姐返緊工開緊會,點得閒覆我吖。

諗起尋晚既纏綿,真係彷如隔世...

好掛住秋兒姐姐喇。

...

...

...

唔得,我要成熟啲先!

秋兒姐姐努力工作中,我就努力執下野喇!

首先鋪床單...然後呢啲衫就擺響度先...仲有呢個水樽...

慢慢我都聚精會神咁執野,但對秋兒姐姐既思念始終冇減,得閒就拎個電話出黎睇下佢有冇覆我訊息...

就響我執下野又㩒下電話既時候,我突然聽到敲門聲。

似乎係我既同房到左喇喎。

係喎,我都冇想像同房係點,反正都係咁住架喇。

唔知佢係個咩人呢?

「入。」我道。

我同房聽到就打開房門。

……

……

……

梁建威?

「估唔到咁有緣喎~」呢條撚樣露出傻笑。

「孽緣呀…」我把口係咁講,其實我心入面幾高興。

「屌你喇。」啊,條仆街對住我舉中指,成個戇鳩必咁。

啊,有佢做同房真係唔錯。

*

嶺大入左宿之後除左hall camp,仲有個學校強制性要所有人參加既大O camp。

而今日係大O camp之前既一晚,我就同阿威兩個去附近既屋邨商場入面搵野食。

一路食條友一路自己響度鳩up吹水,有時又要接聽電話應酬自己女朋友。

點講呢?

從佢接電話send短訊既次數、講電話既語氣,總覺得佢女朋友好似好依賴佢咁。

如果我女朋友都可以依賴我多啲就好喇。

好!

我今晚就要開工,上果個補習中介網站,搵多啲錢先得!

要做個配得起秋兒姐姐既人!

(待續)
推推
威哥嗰時仲好錫Jenny
好想睇熙哥食阿冰 兩個高手過招
Jenny
Push
追咗幾日終於live
push
推推
Push
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞