我和鄰居大姐姐的故事(20)

1001 回覆
277 Like 2 Dislike
食色性也,人類天性
多謝!
冇事、冇事
推山區巴
綠茶巴
五百四十三

我引領住秋兒姐姐隻手仔伸入我褲浪入面,隔住底褲輕輕撫摸我既小熙熙。

「唔...」我都忍唔住,舒服地嘆左口氣。

比秋兒姐姐既纖纖玉手摸到,果種感覺真係舒服到不得了。

「妳輕輕咁樣摸住吖。」我錫左啖秋兒姐姐耳珠一啖。

秋兒姐姐比我錫到嬌軀微震,然後又輕輕點頭。

佢既耳仔果然係敏感既地方。

我之後伸埋手入去秋兒姐姐既Bra入面,搓弄佢既乳頭。

「啊...」秋兒姐姐輕聲呻吟。

同第一次既時候相比,秋兒姐姐雖然仲係有啲羞澀,但已經冇晒仍然係處女果陣既不安感,都開始識得享受性愛。

我地咁樣互相撫摸左一陣,後尾秋兒姐姐仲主動伸入我底褲入面直接撫摸我下體,令我覺得好刺激又好新鮮,小熙熙扯到好衡。

呢個時候我輕輕咁錫左秋兒姐姐咀唇一啖,然後拖住佢入我間房,我將佢輕輕咁推上床,然後將自己既T恤除低,之後又將秋兒姐姐既衫連埋bra一齊除晒落黎。

乳暈稍大既粉紅色乳頭高高突起,應該係因為我啱啱係咁搓弄既關係。我見到咁靚,好似藝術品一樣既乳房,忍唔住又舔左佢乳頭幾下,然後又錫又啜咁,令到秋兒姐姐都頂唔順,又開始輕聲呻吟起黎。

我錫啜住秋兒姐姐既乳頭一陣之後,就伸手去除左秋兒姐姐既短褲,然後伸手入去佢條底褲入面輕輕咁撫摸秋兒姐姐柔軟既陰毛...

秋兒姐姐發出一聲細聲既呻吟聲。

唔...好正。

真係會刺激到我原始既慾望。

我將我既手指再向下小小伸過去,摸到一條又濕又熱既肉縫...我將我既中指輕輕咁伸入去...

「啊...」秋兒姐姐舒服地發出一聲銷魂既呻吟聲,而且忍唔住扭動自己既身體。

見到秋兒姐姐果副慾拒還迎既表情,我真係忍唔住喇。

我將秋兒姐姐既底褲仔都除落黎,而自己都除埋自己條底褲,高挺既小熙熙一下子突左出黎。

又係赤裸裸既秋兒姐姐。

好似藝術品。

好靚好靚。

我慢慢爬上秋兒姐姐身上面壓住佢,然後輕輕咁錫左佢咀唇一啖,佢面紅紅咁望住我,我又再一次將咀唇印上去,不過今次錫得激烈好多。

我地兩個就係咁一絲不掛地響床上面瘋狂濕吻。

我一面錫,雙手一面搓弄秋兒姐姐既乳頭,令到佢響我口中發出「唔...唔...」既呻吟聲。

好逍魂。

我下體響秋兒姐姐既蜜穴附近磨黎磨去,但係又唔插入去住。

無錯,呢招就係我成日都會玩果招。

當年Kitty姐姐仲會比我搞到開聲求我插入去。

不過Kitty姐姐係性女,但秋兒姐姐係聖女,又點會同一樣反應?

更何況呢次只係秋兒姐姐第二次做愛,佢又點會咁快習慣要響做愛既時候表現得浪蕩?

「舒唔舒服啊?」我響秋兒姐姐耳邊問。

秋兒姐姐比我搞到皺晒眉,一副慾仙慾死既表情地點點頭。

我更加出力了,除左下身既攻勢之外,咀仔都慢慢向下移,然後再次吸啜秋兒姐姐既乳頭。

我下身越磨得耐,越感覺到秋兒姐姐下面有愛液分泌出黎,而且佢身體扭得越黎越勁,雙腳甚至本能地自己張開,喉頭發出銷魂既聲音。

好正,好吸引。

「熙熙…可唔可以…入黎……」終於,連秋兒姐姐都頂唔順我既攻勢。

佢個表情好嬌羞。

「求之不得。」我𠌥低身錫左秋兒姐姐一啖。

我調整一下自己既姿勢,小熙熙好快就對得住小秋兒洞口既位置,一下子插晒入去。

「唔……」秋兒姐姐成個人收縮左一下,緊緊咁攬住左我。

小熙熙響秋兒姐姐既蜜穴入面停止左所有動作,靜靜咁感受住小秋兒帶黎既溫暖,亦都比小秋兒慢慢習慣比條巨龍鑽入去既感覺。

畢竟呢次都仲係秋兒姐姐第二次做愛,佢既陰道依然係好窄,夾到我既巨龍非常舒服。

我一路留意住秋兒姐姐既表情,驚佢第二次都仲會有啲痛,所以小熙熙插左入去我關心地問:「痛唔痛?」

秋兒姐姐皺住眉、緊閉住雙眼搖搖頭。

「嗯。」我又錫左佢咀唇一啖,準備接下來既攻勢。

(待續)
舊PO爆咗加更啱啱找咗數,多謝大家支持!
推推
有文要推
過百又有加更
熙哥果然經驗老到
Push
老實講牙𤋮唔撚值得擁有秋兒姐姐 不過算 我想秋兒姐姐幸福 想佢哋有happy ending
屌 推文回覆啊
佢搞過咁多個好似都無戴過
唔知點解睇秋兒姐姐真係好無feel,次次都係飛過算
靚妹仔唔識唔奇
秋兒咁大個無奶油唔識嘅
抑或係熙熙之前出事影響到生仔?
究竟秋兒點說服自己接受熙熙嘅過去?
新讀者LM
見到個故keep住2年都有更
好有heart呀 支持
Push
係愛 一撚定係
秋兒都有過去
比John乜鳩玩後面?!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞