我和鄰居大姐姐的故事(20)

1001 回覆
278 Like 2 Dislike
五百七十二

「喂,乜你冇黎過海○公園咩?入左黎之後好似好開心咁既?」

問我果個係阿威。

「屌你啦,我邊有好興奮好開心?」我以為自己掩飾得好好,但原來已經比阿威睇穿左:「不過你條撚樣都估得冇錯,我真係第一次黎海○公園,所以先周圍望下,感受下呢度既氣氛。」

「哈哈,一陣一齊去玩下鬼屋呀,機動遊戲咁啦。成班人一齊玩好好玩好開心架。」

其實都唔駛,就咁行我都覺得真係唔錯。

早知當年唔好慳果小小錢(well,其實對果陣既我黎講唔少),同淇淇佢地黎呢度玩下喇。

結果我遲左七年先感受到呢種氣氛。

而阿威事實上都講得冇錯,感受氣氛係一回事,但一班人一齊入鬼屋玩又係另一回事,非常好玩過癮。

Cathy唔知係咪因為啱啱撟住我隻手件事搞到有啲尷尬,所以玩鬼屋既時候好似刻意行開左小小,反而係死肥婆Yuki係咁想靠過黎,我唯有借阿威做擋箭牌,點知條仆街寸鳩我基佬。

你老味,你就基。

十點幾,海○公園都關門,我地玩完都準備走了。

我拎左部手機出黎,秋兒姐姐send左個短訊話佢落左堂返緊屋企,咁我都覆佢玩我地都玩完準備走人。

點知出到海○公園門口之後,Alan佢似乎意猶未盡,提議大家去銅鑼灣食宵夜。

我以為阿威都會去,但佢可能太攰所以就話走先,而肥仔賢同大波Amanda就話要搞上莊啲野所以走先。

乜上莊真係咁撚忙咩?

真係咪撚搞我。

雖然阿威唔去,但難得一大班人出左黎玩,我又唔想咁早返hall。

明明秋兒姐姐都叫我早啲休息……

不過一大班人出黎玩同食野,都係屬於精神上面放鬆既一種既。

我地搭巴士出返銅鑼灣,然後返hall果三條友就坐亡命小巴返嶺大,我地就鳩行搵左間通宵營業既茶餐廳入左去坐低食野。

大家叫左啲野食,Alan開始帶頭同大家傾下計,講下大家升左上大學之後生活點,我就多數都係負責聽,有人問我先答幾句。

Cathy自從啱啱撟完我隻手之後好似怪怪地咁,佢表面上睇落好正常,但就好似特登同我坐得遠啲咁,啱啱響海○公園果陣一齊玩都係咁,雖然都有同我傾計,但多數係阿威或者其他人響度既時候佢先會開口。

係我諗太多,定佢真係有唔妥?

屌,算喇。

或者真係少左三個人,其中一個仲要係好撚多野講既肥仔賢,而阿威都算多野講既人,少左佢地餐宵夜好似冇咁好氣氛。

而且大家玩左成晚都有啲攰,所以食完之後我地都冇留響茶餐廳繼續吹水,成班起身走人。

「等我帶你地去搭亡命小巴返屯門喇。」奶爸Alan道。

於是我地行返去果個小巴站,上左架去屯門既紅van。

由於夜已深,返屯門既交通工具並唔多,所以架車都幾多人,我之前四個組mates上左車先發覺冇乜位剩,我差啲上唔到車,我上到架紅van時只係得返兩個位。

一個位係三唔識七既人坐左響隔離,然後另一位係Cathy隔離,咁我梗係諗都唔駛諗就坐左響Cathy隔離喇。

既然滿座架紅van好快就開車,我都順手拎部電話出黎㩒左個短訊比秋兒姐姐。

「女朋友?」突然旁邊既Cathy問。

「係啊。」我應道。

「嗯。」

然後Cathy冇再特別講啲咩,只係靜靜咁望住街景。

我都冇再特別理佢,只係望住部電話發吽哣。

冇回覆,睇黎秋兒姐姐已經訓著左。

佢都攰了。

車程都遠,我都索性合埋雙眼休息下。

啪。

我膊頭突然好似比啲野撞左一下。

我睜開雙眼,發覺係Cathy個頭挨左響我膊頭上面。

我一皺眉,本來想問佢搞乜鬼,做乜撚野挨住我,但望真啲原來佢攰到訓撚左,架車一chok佢個頭先唔小心挨左落黎。

……

咁算喇。

由得佢休息下。

我望住熟睡左既Cathy,覺得佢輪廓真係唔錯,係我地系少有既靚女,再加上鼻入面傳黎Cathy身上既少女香,心入面突然湧起陣異樣既感覺……

係……性慾?

我有小小扯旗。

自從上次同秋兒姐姐做完愛之後,都成兩個月冇扑野喇……有個靚女挨住我,我有反應係一件好正常既事。

啊,唔可以再對唔住秋兒姐姐,諗下都唔得。

於是我急忙收攝心神望下窗外既風景。

(待續)
今日會唔會出多篇
咁我希望係呀必或者阿威
咁快又有文,推呀!
有呀冰同你玩ocamp 體驗緊係唔錯
淇淇都咁耐無見,唔好比假希望我哋護淇手啦
推文
熙哥開始動搖了
文………….
Push
條撚準備!
Push
推推
瞄撚準備未
而家出
非bl故
都話係故黎
有可能啫
身體反應啫
綠茶巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞