我和鄰居大姐姐的故事(20)

1001 回覆
277 Like 2 Dislike
推推
斷片斷到咁
組媽食過大麻撚,番唔到轉頭啦
組媽
留名 由post 1開始睇 不過依加先有連登account 終於可以comment
真係有可能會咁斷片法咩?
Push
Push
留名
Fb 上面,用呢個故呢做廣告
故黎唔好深究
多謝你一路既支持
綠茶巴
又一個 女仔誤終身
五百七十八

我個頭好痛……

我勉力地打開眼睛……

係hall既天花板?

我響hall?

我……

我其實做過啲咩黎?

我好似係去左Annual Dinner,之後去左飲野,再之後……

我諗唔到喇……

頭好痛……

我合埋雙眼,想再訓一陣……

我想反身繼續訓……

唔……?

我好似掂到啲野?

有體溫既……

咁似……

一個人?

冇著衫既人?

我即刻睜開雙眼,竟然見到組媽Cathy全身赤裸咁訓左響我旁邊!

嘩屌!

乜撚野?

Cathy做乜撚野會響我間房仲要剝撚晒光豬訓撚左響我隔離架?

我嚇到成個人彈左落床!

仆你個街!

點解我都係全身一絲不掛架!?

我望一望間房……

雖然格局一模一樣,但啲擺設、窗景都唔一樣……

我望出窗……

呢度唔係北宿,係南宿其中一棟hall……

呢間……

係邊個間房?

Cathy?

咁佢同房呢!

呢一驚真係非同小可,我彈起身果陣冇留意,會唔會其實佢同房仲響度架?

咁我咪乜撚都比佢𥄫晒!?

我嚇撚到即刻望過去,但係好彩張床就空空如也……

我望見散落到成地都係既裇衫西褲,仲有Cathy套晚裝……

仲有……

仲有……

大家既底衫褲……

仆街喇……

我做左啲乜撚野黎啊?

我用力咁回想一下尋晚究竟發生過啲咩事……

我響酒吧…幫Cathy頂酒……

秋兒姐姐黎接我……

我地響又光又溫暖既草原上面做愛……

……

……

……

等等!

邊到黎又光又溫暖既草原?

南宿出面塊草地打野戰咩!

發夢咋下嘛?

……

……

……

等等……

我同Cathy響張床上面一絲不掛……

仲有尋晚同「秋兒姐姐」做愛時果種真實感……

果種觸感……

唔係發夢……

而係……

同我做愛果個……

係……

Cathy……

仆街喇呢次……

我頭一暈,跌坐左響Cathy張床上面,唔小心掂到Cathy……

「唔…熙仔…?」Cathy勉力睜開雙眼,見到係我:「你……呢度係邊度?」

Cathy勉力咁撐起身,身上既被跌左落黎,佢赤裸既上半身就展示晒出黎……

佢既乳頭係啡啡地色,波形都幾靚,size細過秋兒姐姐……

……

仆街!我扯左旗?

呢個時候仲扯旗!?

「啊!」Cathy叫左出黎。

佢係咪望到我扯旗啊!?

好彩佢淨係拉住張被𢫏返住自己上半身啫,我都即刻拎起條底褲著返。

「Cathy,我……」

Cathy用力咁捽下自己額頭,然後合埋雙眼……

我完全唔知應該點做,腦海一片空白……

「熙仔……我地……」

「我……都唔知……」其實我對尋晚既事真係冇乜記憶……

但睇黎……

我應該係扑左Cathy……

「Sorry……」我唯一講得出既,就係呢句。

其實真係我錯?

「冇事……」Cathy搖搖頭。

我地大家陷入左一陣沉默。

「其實係我講sorry先啱。」首先打破沉默既係Cathy。

「嗯?」

「係我飲酒先。」Cathy神情帶點悲傷地道:「係我唔開心,先至會特登係咁輸,追酒飲。」

唔開心?

我竭力回想,諗返起佢尋晚響酒吧時對我既態度……

『我都唔係你女朋友!你去搵你既女朋友喇,唔駛理我啊!』

唔通……

Cathy指既唔開心,係指鍾意左我?

Cathy鍾意我?

我諗起阿威對我關於組媽既提點……

但……

唔似下嘛?

我都冇對佢表示過乜野?

只係普通到好普通既普通朋友咋喎……

不過……

如果係真既

「我……都有責任既……」我搖搖頭,唔去再諗Cathy對我係點,只係諗住安慰佢:「我都有飲醉……」

其實我酒量真係好淺,我做乜撚野英雄主義上身咁去頂酒呢?

「唔係啊,我知你係諗住幫我架。」Cathy道。

「哦?」

「你只係諗住幫我頂酒。」

「妳知?」

「我諗…果陣…我係醉左,但對發生過咩都仲有啲記憶…」Cathy吞吞吐吐地答。

飲醉都仲記得?

佢咁飲得架咩?

但觀乎果陣佢飲左咁多酒,醉到情緒失控,仲疑似酒後吐真言,塊面又紅到燈光昏暗都睇到……

佢應該真係醉。

或者每個人既飲醉左既反應都唔同?

定其實只係我酒量太太太太差?

飲幾杯就不省人事?

(待續)
中出搞大左Cathy 個肚?
究竟真實情況係點? 樓主描述真實情況,唔該
真人真事嚟,我信葉開!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞