我和鄰居大姐姐的故事(20)

1001 回覆
278 Like 2 Dislike
有咩?
想像下啫
前提係要秋兒知道,而呢一刻佢應該淨係知傻熙之前有性經驗,咁推斷佢第一次係同淇淇亦唔奇。
推推
要人再次合體
熙熙仲諗緊好唔好坦白
推山區
綠茶巴
多謝支持
睇扑嘢,其實性女係好睇過聖女
有一個帶過,Ada大家仲記唔記得
冇事,外射冇試過中招,主角光環
五百四十四

我慢慢地一下又一下咁進進出出,秋兒姐姐既下面其實已經好濕潤,所以雖然佢陰道仲係好窄,但要出出入入都唔難。

我由上而下咁留意住秋兒姐姐既表情,我估佢最初都可能有小小痛(畢竟我條巨龍既size真係幾大),但隨住我出出入入,秋兒姐姐好快就進入狀態,再次輕聲咁呻吟起黎,而且越叫就越大聲,開始享受做愛帶黎既樂趣。

我堅硬既肉棒不斷進進出出,本來想試下轉換姿勢,但見到秋兒姐姐咁享受既表情,我又唔想咁快打斷佢既興致,於是決定一個姿勢做到底,施展渾身解數,緊緊咁摟實秋兒姐姐,每一下都出盡力咁插入小秋兒最深處。

而秋兒姐姐今次明顯比上次放鬆左唔少,亦感受唔到上次果種不安,真正享受緊性愛。

佢雙手攬到我越黎越緊,突然我感覺到佢既陰道突然收縮,好似要吸到我小熙熙實一實咁,同時都忍唔住開口發出淫蕩既聲音。

上次可能秋兒姐姐仲有啲緊張,所以我覺得啱啱呢一次先係佢人生真正既第一次性高潮。

「舒唔舒服?」我響秋兒姐姐耳邊問。

秋兒姐姐下身仲抽搐緊,對於我既問題只係皺住眉一副高潮樣咁點點頭。

「嗯,我都好舒服。」但我仲未射……

於是我又繼續一下又一下咁撞擊秋兒姐姐蜜穴既最深處……

秋兒姐姐雖然啱啱先高潮完,但比我好快就搞到進入左狀態,最後呢一次我地幾乎係同一時間高潮既……

我射之前將小熙熙掹左出黎,將啲精液射晒落秋兒姐姐既肚仔上面。

「啊,sorry,射左好多出黎添。」我拿拿淋去拎廁紙幫秋兒姐姐清理。

今次我地做愛既時間比起上次既時候早,所以老豆同未來外母應該冇咁快會返到,我地趁機互相響床上面赤裸裸咁攬住,享受呢段做完愛既美好輕鬆時光。

「哈哈,估唔到都係同上次一樣。」我單臂攬住秋兒姐姐既玉膊,笑道:「都係執執下行李執到上床。」

「你啊…鹹鹹濕濕咁…」秋兒姐姐嬌羞既表情真令人陶醉。

「咁我真係好鍾意妳,所以忍唔住啊嘛。」我錫左秋兒姐姐咀唇一啖。

秋兒姐姐有啲熱烈咁回應我個吻。

「傻秋兒,妳唔夠喉啊?」錫完之後,我忍唔住調戲左秋兒姐姐一下。

「喂啊!」

「咁係咪啫?」我笑住追問。

「唔話你知啊。」秋兒姐姐別過頭。

呢一刻我真覺得自己幸福啊。

「過埋聽日,我地唔知幾時先有得見喇。」我諗起就有啲唔開心。

秋兒姐姐安慰返我轉頭:「咁我地仲可以傾電話同send message架嘛。」

不過都係見唔到面,更遑論話要好似今晚咁玉帛相見...

但係我唔可以比秋兒姐姐睇得出我唔開心,我要成熟,我要配得起秋兒姐姐!

「係!我地又唔係以後都唔見!」我強打起精神,笑道:「妳放心,我開sem之後唔會亂咁識女仔既!」

「我知啊。」秋兒姐姐柔聲道。

佢對我好有信心。

咁我自己都對自己有信心既。

「妳如果真係太辛苦既話就打比我叫我出黎喇。」一諗到秋兒姐姐要一個人獨自照顧未來外母,又要返工,又要私補,仲要讀書,我就覺得佢好辛苦。於是我又攬緊秋兒姐姐:「就算幾夜都好,又或者我上緊堂又好,只要妳一個電話打比我,我就會出黎見妳架喇。」

「知道喇。」秋兒姐姐柔聲道。

不過佢雖然咁答,但我相信以秋兒姐姐既性格係唔會唔諗我既處境係咪都打比我叫我出黎既。

鄭穎琳就會。

所以我再三叮囑道:「我講真架,妳有咩事真係要搵我啊,唔好死頂。」

「知喇。」秋兒姐姐主動錫左我一啖。

係甜蜜既。

我突然間諗起一樣,於是開口問:「秋兒姐姐,我入左大學之後,想踢返足球...」

秋兒姐姐望住我雙眼。

我即刻補多句:「唔係職業足球啊,係踢下校隊果啲咋。」

(待續)
Ada 有
出咗事終歸都係要坦白
好闊果個
Push
溫下書先
推推推
Push
Push
推!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞