我和鄰居大姐姐的故事(20)

1001 回覆
277 Like 2 Dislike
熙!飲!
Push
葉開熙瞄撚準未!
我褲都除埋
而家先停
係呢度停
大力推!
又係咁唉
終於!
究竟點解救Cathy會救到上床
我望住杯酒。唔知點解,我諗起秋兒姐姐。
我應承過佢,我以後都唔會再飲酒!所以我決定一個人走咗返hall。由得Cathy 一個喺度俾人姦屍。
秋兒姐姐知道咗之後,鬧咗我一輪:「熙熙,點解你要去啲咁危險嘅地方」,之後仲嬲咗我幾日。所以我好後悔。
儲咗半個月嘅文
係呢啲位停
我都想打擾下伯母!!!
皇上息怒 🤣🤣🤣
Push
皇上!
推山區巴
綠茶巴
五百七十七

我為左唔好比Cathy搶得返我手上杯酒,我將杯入面既酒一飲而盡!

咁佢就算搶得返我手既吉杯都冇撚用喇!

嘩屌,咁鳩柒難飲既!

我飲完之後,覺得喉嚨好似比火燒咁……

乜撚野黎?

十秒之後我好似有啲頭暈咁…係我飲得太快…?不過我死撐住,對住Cathy講:「冇得飲喇。」

「我唔駛你幫我頂酒飲啊!你同你女朋友頂就得喇,做咩理我啫!」Cathy好似識分身術咁變左三個倒影道,然後向另一個男仔道:「我地再黎!」

我個頭開始好暈,我用手撐住張枱穩住自己身體。

但呢個時候Cathy又輸多鋪。

我搶先拎起個男仔啱啱倒好既酒一飲而盡,再道:「都叫左妳唔好飲……」

「你做咩要咁關心我……」

「我鍾意啊…」

Cathy好似講左啲野……

但我開始乜都聽唔到咁……

死喇……

有啲企唔穩……

我好似坐左響張凳上面……

Alan好似走左過黎……

佢係想幫我……

我之後係咪仲有搶酒黎飲呢...?

我唔記得喇...

我而家響度做緊乜野?

好頭暈...

我...

想...

好好咁坐響張凳上面...

抖陣...

頭暈...眼皮好重...

我響邊度啊...

秋兒姐姐?

點解妳會響度既?

呢度係邊度?

好光...

好暖...

我覺得自好似響張床上面咁...

好舒服...

秋兒姐姐啊...

我好掛住妳啊...

妳知唔知啊...

秋兒姐姐微微咁點頭...

咁...

我可唔可以攬住妳啊?

我好想好想可以好似以前咁樣,好想好想可以日日見面啊。

我攬住秋兒姐姐,覺得佢個身好暖暖...

就好似...

全身光溜溜一絲不掛掛咁...

我望真啲...

原來我地兩個真係赤裸裸咁肉帛相見...

我地訓左響一塊草原上面,但塊草地好軟塾...

秋兒姐姐抬起頭微笑咁望住我...

好溫暖既笑容...

完全將我融化左...

我低頭錫左佢一啖...

我地有幾耐冇咁壓力咁樣自由自在相處?

我想日日都咁無拘無束咁想攬妳就攬妳,想錫妳就錫妳...

妳話係唔係啊?

秋兒姐姐?

佢點一點頭,然後主動伸頭過黎同我熱吻...

妳都一定係好掛住我喇...

係咪啊?

我一路錫一路用隻手向下掃,摸落秋兒姐姐雙峰上面……

秋兒姐姐嬌喘一聲,然後倒在我懷中……

我一隻手套弄佢既粉堤,另一隻手摸落佢既秘密花園入面輕掃……

秋兒姐姐,舒唔舒服啊?

我望住秋兒姐姐半開半合既眼睛,於是加強攻勢,用手指探索佢既蜜穴……

已經非常濕潤……

呢個時候秋兒姐姐竟然反手套弄返我勃起左既陽具轉頭,搞到我都覺得好舒服……

哎呀,秋兒姐姐妳都曳喇,幾時變得咁主動架?

既然妳咁落力,我都唔可以偷懶……

我手指加快力度抽插……

秋兒姐姐越叫越快,最後攬到我實一實喘氣……

我響佢面豬燈錫左一啖……

之後我倒返轉身壓住佢,然後佢又望住我,我地相視一笑……然後擁吻……

我起返上半身,將秋兒姐姐雙腿分開……

秋兒姐姐,我要入黎架喇……

秋兒姐姐有啲怕醜咁點一點頭……

我對準秋兒姐姐既蜜穴,一下子頂入去……

秋兒姐姐呻吟左一聲,然後大大力咁攬實我……

我將巨大既小熙熙插入左秋兒姐姐蜜穴,感受住小秋兒既溫暖……

呢種感覺好充實、好溫暖......

我下身開始起動……

小熙熙前前後後咁進進出出……

秋兒姐姐眉頭一皺,然後下身都隨住我既節奏擺動……

秋兒姐姐口中不斷發出令人熱血沸騰既呻吟……

我要再賣力啲……

我要施展渾身解數……

我要令秋兒姐姐覺得佢係全世界最幸福既女人……

我要……

……

草地上既光慢慢消失……

乜野事呢?

秋兒姐姐依然響我身下……

我緊緊咁攬住佢……

我唔會比佢走……

啊…

我個頭……

我個頭好痛……

痛到……

諗唔到喇……

秋兒姐姐……

(待續)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞