我和鄰居大姐姐的故事(20)

1001 回覆
277 Like 2 Dislike
lm
推推
睇嚟婚禮先出現返
個名仲會得閒出現下,冇事
大個咗小小咁喇
推山區巴
全女盛咩
多謝
五百四十二

「你一袋二袋咁多野,一個人拎唔拎得晒?」呢一晚,秋兒姐姐過左黎我屋企食飯,順便幫我收拾行李。

點解要收拾行李?

因為聽朝一早我就搬野入hall,正式展開大學既入宿生活!

其實……講真我都有啲期待既。

唔知同房係啲咩人呢?

不過又咁講同房係咩人都好,都係咁住落去架喇。

「一個人拎得晒架喇,唔係真係咁多野咋嘛!」我笑道。

「得唔得架?不如我拎假陪你一齊拎野入hall?」秋兒姐姐關心地問。

「唔駛喇。」我笑了笑:「妳聽日唔係要返學校開會咩?妳做正事要緊啊,呢度少少野,得果幾袋咋嘛,我搞得掂。」

秋兒姐姐呢份工連凳都未坐暖,一陣咁快請假留左個壞印象比人就唔好喇。

一陣啲小人用呢樣做藉口,搞到秋兒姐姐連份工都冇埋添啊。

睇戲都係咁喇。

「嗯,咁你自己小心啲啊。」秋兒姐姐叮囑道。

「放心喇,咁少事都搞唔掂,點做妳男朋友啊!」我拍晒心口!

「傻熙熙。」

「哈哈。」

我繼續執野,秋兒姐姐都響一旁幫我執。

執左陣,秋兒姐姐突然開口道:「sorry啊熙熙。」

「?」我呆左一呆,問:「做咩突然道歉?」

「聽日你就入hall住喇,但我地響埋一齊之後,尤其是最近,我地都冇好好咁響埋一齊拍拖……」

「傻瓜。」我笑一笑,停低手上即工作走過去攬住:「未來外母有病妳都唔想。妳而家要照顧佢,又要返工同準備返教育文憑個course,其實夜晚可以咁見下我已經好滿足架喇。」

唔係講大話架,真係真心話黎。

經過中四果一年同秋兒姐姐果種對住秋兒姐姐日夜既思念,但又冇辦法見到佢面既經歷,而家竟然仲有福氣可以同佢拍拖,就算見面既時間幾少都好,我已經好珍惜、好滿足架喇。

「熙熙,你真係成熟左好多。」秋兒姐姐攬返住我。

成熟?

我其實有排都未夠啊。

不過……

「我話過會努力成為個配得起妳既男人。」我將秋兒姐姐攬得更加實。

「抵錫。」秋兒姐姐錫左我一啖。

秋兒姐姐既咀唇好軟熟。

佢既香氣滲入我鼻入面。

佢柔軟既身軀果種觸感,令人愛不釋手。

……

……

……

所以……

……

我扯左旗……

秋兒姐姐好明顯感覺得到,紅住面咁望住我,半响之後道:「你鹹濕啊。」

呢個反應既秋兒姐姐真係好cute。

不過……

「係啊...我而家好鹹濕啊...」然後到我低頭錫左佢一啖。

我地對望左一陣,兩人之間既氣氛好似開始升溫...

自從上次o camp之前搞過野之後,就冇再搞過喇。

而且我都只係同佢搞過一次,我同過咁多個女仔做愛,全部做完之後都上左癮咁,唯獨係秋兒姐姐冇乜特別表現出黎。

對於幾年前SP滿天下既我黎講真係難以想像。

但係我而家只係想對秋兒姐姐一條心,佢唔得閒既,甚至冇興緻既話我都可以忍到既。

不過...而家既氣氛...

聽到我既性暗示,秋兒姐姐塊面好紅...

...

...

...

雖然我同秋兒姐姐唔係未做過,但可能佢真係太過矜持,我平時真係睇唔出秋兒姐姐有冇性慾。

但而家...

佢呢個神情...

食女無數既我睇得出...

秋兒姐姐其實都係有性慾的...

我冇再特別講啲咩,只係深深咁錫左佢咀唇一啖...

然後雙手不安份咁響秋兒姐姐身上遊走,錫錫下咀唇再慢慢向上移,親吻住秋兒姐姐既耳仔。

秋兒姐姐響性方面依然係非常青澀,耳仔尤其敏感,所以我一路錫既時候佢個身體都有啲扭扭下咁,口中微微地發出動聽既嬌喘聲。

嘩,真係聽到我獸性大發。

我忍唔住伸出舌頭舔下佢耳仔,然後一隻手攬住佢,另一隻手就伸入去佢件T恤入面,由佢既肚仔,慢慢摸上佢既胸部,隔住對Bra輕輕咁撫摸住佢果對大細適中既雙乳。

「妳不如試下摸下我下面?」我響佢耳仔細細聲地道。

秋兒姐姐就好似個乜都唔識既細路女咁,羞澀地點點頭。

同平時聖女既形象完全唔同。

(待續)
Push
有文
熙熙唔帶套搞大秋兒個肚
會唔會搞到佢無咗份工?
有文就要推下佢!
秋兒都開始畀熙哥教壞了
我地係要佢個人出現
Molamola,教識左秋ny姐姐之後佢就會因為寂寞難耐自己出去搵食
佢係聖女黎,帽事既
總有機會既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞