貓糧資料庫(19)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
有冇巴絲幫個手 有orijen 貓糧
狗真係好簡單

咁你啲貓有冇試過肯唔肯食big dog?
啱啱買咗12罐
即刻返去開
好彩無事
根本成批貨有問題
但間嘢唔下架仲繼續出貨畀人
我已經退返晒畀HKTV
喱排都唔會買thrive罐住
你嗰啲係幾號到期?
我隻仔8個月,之前一直食開汪喵幼貓罐,我係雞肉鹿肉隨機餵,然後每次都有加汪喵益生菌,但唔知點解成日食一排就突然會軟便,依家轉全凍乾生肉糧,就無再軟便過。
其實一直食凍乾糧得唔得?但條友又好少飲水,飲水機都淨係用嚟玩水
有冇巴絲打食開好味小姐,今次買返嚟啲罐唔同咗好多好糊但問過好味小姐,佢話安全食用

想睇吓有冇巴絲有同樣情況
我都係食開thrive
如果轉其他牌子有冇咩好介紹?
最近佢地痾啲屎都特別水唔知關唔關事
過量益生菌都有可能出現腹瀉以及感染,你可以試下停一停先。等佢需要時先補充啦,唔係缺既時候,好多supplement都真係可以唔洗俾,整到d野唔好食又增加佢壓力又浪費金錢。
如果食物本身夠水分,就唔會口渴,就唔會飲水,唔知你個隻係咪呢個原因。不過貓本身都唔鍾意飲水架啦。
Canagan同thrive好似,如果你要差唔多質感既可以試下。
都係泰國製,唔知係咪同一個製造商,但係最近買冇問題。
你好、想入貓貓group 謝謝🙏🏻

https://t.me/Abyssinian_Nutty
大家好,想幫貓貓轉貓糧
暫時睇緊:
1) 無敵貓糧
2)白貓侍
3)陪心寵糧 雞莓

請問大家有無食過
4/7/2026
呢排行過幾間舖頭都係見到2026年到期仲諗住買比貓貓試下
岩唔岩幼貓食? 5個月大 謝謝
你食下咪知
貓糧其實幾耐應該換一次
請問大家有咩幼貓罐罐推薦? 貓貓就黎4個月 本身食開汪喵同怪獸幼貓主食罐 呢排好似食厭咗 lam兩啖就唔食 淨係食乾糧
罐頭我成日都比新罐佢試 乾糧同凍乾食開我就唔換
好!等我又俾佢哋試吓先
唔食喇,咩生肉都冇興趣,食緊罐罐
點解ziwipeak特別貴?真係好啲嗎
肉含量高,生肉,成分天然,低溫風乾(保留多d營養)
即係本身材料同製造成本都貴d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞