Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(32)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
如果有反應就唔似係setting問題, 試下熄左cec再開過, 同埋抆晒其他hdmi device睇下仲有冇同樣問題, 如果冇就即係其中一部有hdmi handshake issue, 買粒cec blocker比佢就得
點解要藍牙 依家主流都係駁線wor
當然都係有, 不過有cs咁解
2022年中先出, 點會有outdated既問題, 依家街賣緊既samsung咪都係2022 lineup
除左觀感差之外, 今代應該冇上代9.1咁要迫你用某d大陸app既問題, 使用上係應該同國際版一樣, 不過會唔會又有分大陸firmware同國際firmware就唔知了

另外香港JBL都唔係好知邊間先係代理, 唔知當代影音定係P&O...亂到傻
點解要放, 你同間舖講番想換邊支咪得, 通常都冇問題wor

另外依個價9.1都可以照用, bar 1000行貨都要萬鬆d, 咪當平d買上代旗艦
間野唔知係咪黑店唔比換
jbl 5.1過氣產品, 連upfiring driver都冇

a5000冇信仰加成同冇錢既話唔使考慮, 用佢最少都要加番隻sub
力添數碼

話件貨已經上左車一定要今日送
完全唔識, 仲要個contact email係用gmail既 應該係d完全唔會揹貨既細舖, 有人訂先問代理拎貨, 所以訂左咪冇得退
仲要兇鳩我
細舖買電器要小心, 冇事冇幹都還好, 冇貨同件野有問題既時候好多都係會理得你
經一事蔡一智
sony x90k 有冇?
力添

祝你好運
有乜黑歷史?
唔怕阻少少唔口 , 可以擺櫃電視櫃右邊
唔方便講
提一提你, 有機會係大陸版行貨
如果用緊android要用大陸app setup, 你唔介意就ok
真港行黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞