Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答(32)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
應該唔會買水貨了 , 等多陣行貨應該都係差2,3k
$5000 樓下有咩推介?
唔介意水/美森買
bar 1000都由正價10000左右加到13000
bar 1300睇怕都要17000
食水深加上唔知會唔會分國際版同大陸版
一野加咁30%咁狼
不過水貨價真係好吸引 但最後都係忍手冇買 轉買Sonos Arc
如果係間細房比電腦用,會坐到好近,係咪用Polk MagniFi Mini AX都夠?唔駛買bose 300 + 500 subwoofer,定分別都會好大
都問左 citylink 做水貨jbl 1300x
有12個月保 準備想入手開箱

(JBL Bar 1300X 聲道條形音箱 黑色 進口貨

由Cityone care維修服務中心提供12個月保養服務)
係唔係大陸水貨?
上個網睇過, 似乎係1300x代替咗1300
即係可能大陸版得1300x
等我直接問下間野先係大陸就等下先
9成9大陸, 之前香港代理本來賣國際版到後來直接賣埋大陸版(所以有兩個價錢)
見大陸食水都癲 都賣緊14999人仔
價錢幾吸引
雖然Q930b而家都係咁上下價
10吋SUBWOOFER
應該好炸得
咁大個subwoofer,等睇留名話
嘩 會否炸到落樓下
q700b 因為之後仲可以加後置
其實10寸subwoofer 唔係好大咋
大大你好,小妹嚟緊會買 Samsung 55" Neo QLED 4K QN95B 呢部電視,想配個 sound bar ,sales 建議買 Devialet Dione,想諮詢一下是否適合,亦想睇下同等價位有冇更好的選擇 (或便宜少少會更好)。

電視會用嚟會睇電影,劇集,youtube。我比較鍾意重低音。
我黎緊消費劵都係打算買55 qn95b,你見到出面做緊幾錢??
我就會配q800b ,但都係睇下14號之後佢有乜優惠,而家就送s800b
1萬2 左右
有冇問送乜,我就問左av生命送soundbar或2500禮劵,124xx

唔要贈品就108xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞