平心而論 《給十九歲的我》好唔好睇?

1001 回覆
2502 Like 195 Dislike
無嘢了 好似我get錯咗
如果佢願意,大把人想睇佢由靚女搖身一變成男神嘅心路歷程,唔知佢而家仲係唔係男神呢
本身學校,校長呢啲容易俾人鬧,學校梗係有做得唔好,但係睇過電影就知道前校長絕對唔係一個衰嘅人,已經俾cctoy當咗係林鄭月娥咁
等流出,有冇朋友開心share
我睇完套戲嘅第一感覺係個校長好撚好,最深刻係佘話Shirley會偷偷地刪走佢比人摘名嘅紀錄,校長嘅回應係:so nice
扮乜撚嘢聖人啫屌
咁咪就係紀錄片嘅好睇之處
又要拍紀錄片, 又想有私隱?
捧打落水藍絲狗咁能juicy
如果唔係我睇咗套戲
都會湊熱鬧鬧埋一份
原來睇戲係唔道德,咁將人地去廁所片放上社交媒體又好道德?之後竟然話佢好撚中意去廁所?咁好笑?
從冇興趣睇,慘乜嘢?
人哋嗰時諗住畀校內人睇
同埋佢地試鏡嗰時係Form1,以為有嘢玩先報名
條女玻璃心都冇計
真 睇完就算佢地細個有行差踏錯呀做得唔好對佢地都冇負面感受 因為每個人都一定會經歷 淨係想佢地大個愈黎愈好 前程錦繡 btw 我覺得校長同導演都唔係壞人 特別係校長 有癌症果陣嘅堅強 同feel到佢要離開學校嘅難過
淨係睇學生妹都值回票價
唔好意思,阻住你搵食
校長雨傘革命嗰陣會同學生對話,普選學生會,會教學生咩叫公民責任,呢啲上一代嘅價值觀教協收咗皮之後以後香港唔會有,就算之後啲老師相信都唔會夠膽講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞