平心而論 《給十九歲的我》好唔好睇?

1001 回覆
2502 Like 195 Dislike
我嗰時對呢套都無咩興趣,係學校有得睇就reg嚟睇下,點知睇完勁有共鳴。我嗰時仲有得離遠望到導演同兩個校長。嗰時真係覺得嗰兩個校長都勁humble。所以琴日開連登睇到啲咁嘅嘢,心情勁複雜
睇完會覺得呢啲成長片段好珍貴
有錢都買唔返
睇完只係想個六個女仔過得好
冇話想起底收佢哋皮嘅想法
我諗絕大多數鬧嘅人都冇睇過套戲
就覺得佢侵犯私隱 唔尊重人權
不過冇嘅 當事人過唔到就係過唔到
我都好同意呢套戲做公開放映係唔合適
同時都慶幸自己有睇
而家啲打手喺度spin套戲好唔好睇
好好睇
其實會對d女仔有好感
同佢哋一齊大咁
呢啲成長片段好珍貴

所以覺得好可惜
太少直頭冇啦
本身係電影,討論好唔好睇有乜問題?你有你喺出面啲post討論道德,我地有我地喺度傾套戲,一定要跟你嗰套?
張盜真係衰在無一早踢走陷家鈴
其實幾好睇
好似係戲院過左10年咁
呢啲人好撚悲哀
唔陪佢一齊黃藍上腦就屈人打手

你躝返過去CC台啦
其實刪走聆加tb Ken仲好睇啦
Madam 係on9,細細個已經講埋啲歪理,話咩幾十萬人同意普選,但係全中國13億人唔同意,冇得做差佬又走去賴人哋起底,不過純粹俾佢仆街嘅人更多,你唔會特別想搞佢
咪係屌,條女唔想出鏡,
咪cut走哂佢🤦🏻‍♂️唔洗篤眼篤鼻

Ken勁正
長頭髮果時勁靚女
我諗絕大多數鬧嘅人都冇睇過套戲
就覺得佢侵犯私隱 唔尊重人權

本身套戲都無乜人講,個po推半年都係開到2,而家一有花生食就勁多人衝出嚟,連副校嗰啲都畀人話噁心叫佢食屎。我懷疑得三成人真係有睇過套嘢
佢見咁多人話好睇,嬲到紅都面哂又諗唔到點駁,咪唯有屈人打手
Ken有出聲?我覺得Ken無問題,係成長一部分,覺得佢好勇敢面對鏡頭好自信女校實有男神啦 佢長髮又靚女短髮又靚仔,有咩問題
條撚樣屌緊啊聆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞