過左咁多年仍然好憎老母對我做嘅呢件事

1001 回覆
6763 Like 598 Dislike
你死左全家佢地d錢咪比哂你囉
可能真係本人
呢個post大部份留言都屌柒樓主
但勁多正評
樓主舊post話入poly nursing
依個分入bba要考ao eo mt都未必夠人爭
Engine, 一樣讀到depression
Science唔討論實後悔
唔係點者
決心梗係有,唔係邊有咁多家庭反目成仇,但決心唔會一開始就做囉,到做嘅時候傷害已經造成。所以避登狗都係白痴,淨係靠一本心靈雞湯走天涯,講咁撚易咩戇撚鳩
我係笑你唔係笑樓主呀
你搵唔到同儲唔到啫,唔好當個個好似你咁弱智

呢句仲要你自己講

咁有錢請人幫你覆post ,唔好柒咁多次,你屋企咁有錢都咁柒

我啲智商笑你有突

點呀貼身家未?

好想知點解咁有錢都咁柒呀,分享一下
樓主潛左水,呢個可能係佢分ac
唸清楚自己鍾意啲咩想要啲咩,支持你
讀second degree轉行囉
大把Science畢業之後讀second degree洗底
究竟你一開始係想讀咩

建議樓主唔好忍 直接搬出去+block所有親戚 30k邊會租唔起呀
樓主蠢撚過佢老母𠻹啦
Jupas 揀科要家長簽名㗎咩
唔跟老母心水揀科
老母唔肯比錢玩Ocamp 去Grad Trip
咁幾時做
自己成世嘅人生同未來vs垃圾親戚不負責任鳩噏

我會含淚揀親戚
樓主勁似果d成班人做grp project
明明自己冇idea聽哂人話
最後勁低分然後怪哂d組員俾垃圾意見
但之前自己又唔出聲果d人
總之我唔理
一日最衰都係你地
好驚
個個都怨老豆老母
香港有無咁多loser 呀
無得玩o camp 係慘嘅
我一直話係想去外國讀書
一句冇錢供唔起就限制左我嘅出路係咁先

咁真係無錢 點供
咁所有bb聽食屎
高見就係同中國人家庭脫離關係,越早越好,一有能力就搬出去,春秋二祭做冬團年嗰啲活動唔好再留戀,兄弟姊妹表哥姑姐嗰啲無謂再見,同成個家族唔好再有任何來往,電話都唔好聽,唔相處就係最佳相處方法。連登仔自己做得到先再教人點點點,做唔到就收撚埋塊臭包皮
上面咪有人講咗自己做過囉
選擇性失明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞